Re: rekrutacja nabór do przedszkoli państowych na rok 2012/2013
mieszkam na morenie w zeszłym roku wybierałam przedszkole nr.75 na Jaśkowej Dolinie i dwa pozostałe na morenie na ul.Burgarskiej oraz na ul.Magellana,do żadnych z nich moje dziecko się nie dostało,niestety...,i wielu innych rodziców,którzy składali tam dokumenty nie podostawali się ,pomimi tego,że np obydwoje pracują,także myślę,że w tym roku też będzie marnie i nie liczę ,że mój syn w tym roku dostanie się do Państwowego przedszkola(pomijam fakt,że matki samotne mają pierszeństwo a tak naparwdę nie są samotne).A co do opini przedszkola nr 75 mam mieszane uczucia ,kilkoro znajomych tam oddawało dziecko i nie byli zamocno zachwyceni,i dodam jeszcze od siebie,że przy odwołaniu które składałam do przedszkola,Pani dyrektor powiedziała,że będą dzwonić albo wysyłać @ z info czy dziecko się dostało czy nie i niestety nie było nic takiego,sama chodziłam kilka razy i prosiłam,żeby małego przyjeła,ale tylko rozkładała ręce i szczerze mówiąc nie była zbyt sympatyczna(były lata gdzie ta sama Pani dyrektor prosiła,żeby oddawać dzieci do przedszkola bo nie mieli zapełnionych miejsc).Słyszałam też ,że przedszkole na ul.Burgarskiej jest b.fajne i faktycznie któregoś razu poszłam tam z dziećmi moimi na spacer i mają fajny ogród daleko od ulicy ,także nie wiem czy nie lepiej tam oddać synkai Pani dyrektor tego przedszkola to była nauczycielka własnie z przedszkola nr.75,podobno b.fajna
0
0