endokrynolog Gdynia - Rachoń

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Przejrzałam inne wątki, znalazłam dane do tego lekarza, czy możecie mi napisać ile kosztuje wizyta u tego lekarza? Widzę, że ma same dobre opinie, wynika, że faktycznie jest chyba jednym z najlepszych lekarzy endokrynologii.

Na razie jeżdżę do Sharmy do Gdańska, z którego jestem mega zadowolona, ale przy dwójce maluchów nie będe miała zbytnio czasu pędzić do Gdańska, więc z chęcią przeniosłabym się do lekarza w Gdyni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: endokrynolog Gdynia - Rachoń

ja też chętnie się dowiem ile kosztuje wizyta i jak z terminami.

ja się leczę u dr Rachoń już od kilku lat; ostatnio pierwsza wizyta kosztowała 150 zł, a następne 120 zł. Z terminami jest różnie czasem trzeba czekac nawet 3 tygodnie, czasem szyciej.

ja się zarejestrowałam na 13 lipca, na 14 jestem u swojego dotychczasowego, mam nadzieję, że mnie do siebie przekona na tyle, że przejdę do Rachonia. Wizyta ma mnie kosztowac 120 zł.

Jest pani dr Rachoń z wieloletnim doświadczeniem i jest młody dr Rachoń z mniejszym doświadczeniem (matka i syn)

a gdzie przyjmują w Gdyni?

no ja też chodzę do sharmy i jestem z niego bardzo zadowolona no ale dojazd do gdańska to trochę daleko jak dla mnie i teraz wolałabym znaleźć lekarza bliżej. dzieki za info!

w Sea Towers

Pan Domonik Rachoń mimo młodego wieku jest dobrym specjalistą...Pani profesor też jest super i wiem że jeżeli Pan Dominik Rachoń ma jakieś niejasności to konsultuje się z mamą:)))polecam obojga:)

ja przeszłam do Rachonia i jestem jak na razie bardzo zadowolona. Przy nim oszczędzam swój czas i kasę.

Polecam doktora Rachonia. Świetnie prowadził mnie na początku Choroby Gravse-Basedowa. Potem przeszłam do por. UCK do dr Gnacińskiej. Mogę ją również polecić, bo jest niezwykle wnikliwa, dokładna i cierpliwa. Jestem w 34 tyg.ciąży i przez całą ciąże zero kłopotów z tarczycą.

Było ta jakiś cza sto fakt ,ale teraz stałe pacjentki już płacą 150 ,a termin to już nawet dzień ,dwa widac jakość usług spadła ,wizyta trwa pięć minut ,ceny idą w górę to i chętnych brak ,możecie się z neta zarejestrować z takiej specjalnej strony tam są terminy bardoz krótko się czeka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rejestrowałam sie do pani dr w polowie lutego, wizyta- polowa kwietnia, to byl najblizszy wolny termin... Moja pierwsza wizyta trwala co najmniej 30 min, przede mna byly osoby, które rowniez mniej wiecej tyle czasu spedzaly w gabinecie. Pani dr jest konkretna, dociekliwa i wzbudza zaufanie.Ja- polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie polecam, ani mamusi ani synusia. no chyba ze do wypisania recepty na euthyrox.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A konkretnie dlaczego?
Ja akurat o dr Krystynie Sucheckiej-Rachoń słyszałam wiele dobrego, polecają ją także inni lekarze, jest bardzo doświadczona i dokładna.
Nieco mniej zachwytów słyszałam na temat doc. Rachonia, który jest bardziej naukowcem niż praktykiem, ale są też o nim i dobre opinie.

Inne tematy z forum

poszukiwany dobry ortopeda (21 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...