fitness ujeścisko byłam....

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
i powiem wam że się trochę rozczarowałam Pani która prowadzi zajęcia spytała się czy jestem nowa ale nie pokazała mi układu ćwiczeń nie wzieła mnie do przodu żebym lepiej widziała jak się ćwiczy i jeszcze pracownica druga tego fitness całkowicie mi zasłoniła Panią prowadzącą także pewnie żle wykonywałam ćwiczenia bo żadne mięśnie mnie nie bolały także jak dla mnie straciłam 13 zł i mam złe wrażenia i szukam dalej....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fitness ujeścisko byłam....

mimi26 na Morenie tam fgdzie mówiłam chodzą dziewczyny z Ujeściska właśnie,tutaj na pewno poczujesz,ze ćwiczyłaś

ale gdzie na morenie bo dzwoniłam do fotomorgany i mają fitness tylko do końca marca;-(

na Morenie na ul.Marusarzówny,to w tym samym budynku co pizza hut tylko na drugim rogu,nie mają swojej strony internetowej,ale naprawdę mogę polecić

aleksad a możesz podac ceny co tam mają i jakiś telefon kontaktowy do nich bo bym chciała się umówić, pozdr

namiary podam Ci jutro,bo przy sobie nie mam,a cennik-ja np mam karnet na 2 m-ce 20 wejść za 180 zł,ale wiem,że są inne karnety

Zapraszam na zajęcia fitness, które odbywają się w salce przy Kościele Św. Ojca Pio na ul. Przemyskiej 21.
1 godz. - 10 zł, Karnet 90 zł/ 2 m-ce
W razie pytań badzo proszę o kontakt - 0 691 65 50 52
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

generalnie jest tak, ze nowych nie daje sie do przodu bo zaklocaja cale uklady, stoja z tylu i ucza sie ukladu, gdyby pani kazdej nowej pokazywala uklad od poczatku to nigdy nie byloby treningow zaawansowanych, ja jak zaczelam trenowac stalam z tylu i sie uczylam, obowiazkiem trenerem jest mowic w czasie cw jaka postawa jest dobra, patrzec w lustrze na sale jak kobiety cw, ewentualnie ogolnie mowic, ze np pani w czerwonych spodniach kolana nie wychadza poza palce , jezeli chcesz zeby tylko Toba sie zajmowano to musisz miec osobistego trenera, no ale nie za cene 13 zl, najlepszy fitness jest w gymnasionie i prowadzi go sylwia kaminska, babka zna sie na rzeczy, poprawia kobiety i ostro zasowa

Byłam kilka razy w Gymnasionie u Sylwi- jeżeli zależy Wam na efektach to tylko do niej! Po samej rozgrzewce już wymiękałam ;-) U niej zawsze pełna sala. Chodziłam też do innych trenerek i też bardzo polecam- pilnowały, poprawiały postawę.

Oj tak, Sylwia zrobi z Was "żylety" :) Uwielbiałam do niej chodzić, choć jeszcze bardziej do Ani na płaski brzuch... :)
a co do stania z tyłu, to tak jak Ola pisze, tak to wygląda, ale kilka zajęć i będziesz wymiatać, znając układ :)

ja tez moge polecic Sylwie z gymnasionu - super podejscie i odczuwalny trening :-)

dokladnie, sama do niej chodzilam swojego czasu, jak zaczynalam historie z fitnessem, nawet osotanio do niej zawiatalam, tak pfofilaktycznie, nic sie nie zmienilo, daje czadu, zreszta moje klientki tez nie maja ze man lekko, :) no ale to inna cena

mimi, a gdzie na ujeścisku jest fitness? chenie bym się przeszła za jakiś czas

bylam zobaczylam i ocenilam. obsluga naprawde mila tak panie jak i pan potrafia doradzic w sprawie cwiczen. chodze na kardio wiec o zajesciach nie moge wilele powiedziec ale w ciagu miesiaca spadlo mi 3kg i nie przybieram. moge z czystym sumieniem polecic to miejsce.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Muza musi grać. (2551 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Willa Migdałowa (5 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w niewielkiej odległości od ulicy Kartuskiej, którą szybko dojechać można...

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...