fryzjer COSEDA

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czy któraś z Was zawitała kiedyś do salonu fryzjerskiego w Gdyni-nie wiem czy dobrze napisałam nazwę, ale pewnie nie. mieści się on pod Domem Towarowym w Gdyni Chyloni.

Bardzo proszę o jakieś namiary, itp i oczywiście Wasze wrażenia.

Z góry dzięki.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fryzjer COSEDA

ja bylam tam na dole...wrazenie dobre, zrobia co chcesz ale troche drogo tam maja

A masz może jakieś namiary?

oj ja bylam tam w zeszlym roku..nie mam zadnych namiarow bo nie jestem w PL

OJJJ, to szkoda...

a może ktoś inny?

Maria Koseda to teściowa córki mojej kierowniczki :) Dziewczyny sobie chwalą jej usługi, ale wiesz jak to w rodzinie :) Trochę poszperałam i opinie są podzielone. Zazwyczaj dziewczyny polecają właśnie panią Marię. Ona ma 3 salony fryzjerskie: w Domu Handlowym Chylonia, na Witawie i na 10-go Lutego. Sama nie wiem, gdzie przyjmuje, ale może zadzwoń w któreś miejsce i Ci powiedzą

Gdynia, Wielkokacka tel.(058)699-20-02

Dzięki:-)

a teraz jeszcze inny kierunek mnie interesuje:na Wiszących Ogrodach jest salonik fryzjersko-kosmetyczny. Może o tym jakieś opinie?

W Kosedzie na 10-lutego jest Łukasz... baaardzo polecam...

a ja polecam Kamile :))) ale z tego co wiem to Lukasz tez super tnie wlosy :)

Polecam!!!! Ewa z Chylonii wyczarowała prawdziwe dzieło sztuki na moich włosach w dniu ślubu. Czeszę sie u nich i obcinam od 14 lat!!!, salon był wtedy jeszcze na Kartuskiej. Ceny nie należą do najmniejszych ale za pełen profesjonalizm i dobre kosmetyki się płaci. Watro!!

Ja chodzę do Łukasz i gorąco polecam. Potrafi doradzić i świetnie ścina, fakt salon nie nalezy do najtańszych ale naprawdę warto ( kolor + Scięcie na dłudie własy 225). Upięć nie czesze także będę musiała iść albo do Kamil albo do Ewy. Pozdrawiam

Inne tematy z forum

Ankieta do pracy dyplomowej (4 odpowiedzi)

Dzień dobry, prowadzę badania na temat zagrożenia przestępczością kradzieży i kradzieży z...

Kosmetyki do opalania (6 odpowiedzi)

Jak w temacie, gdzie kupujecie? Jest coraz cieplej a ja blada jak ściana :) Jakiś bronzer...