Re: gdzie fajne zajęcia ruchowe w okolicy- zumba, aerobik?
Personia (gryfa pomorskiego 44) - byłam raz na fitnessie. byłam zawiedziona warunkami, bo same zajęcia i instruktorka w porządku. zraziły mnie jednak warunki i organizacja.. nie ma szatni, wszystko jest w jednym pomieszczeniu (przy okazji jak dla mnie bardzo ciemnym, co osobiście mi przeszkadza) w piwnicy bloku. za tę cenę, pomimo bardzo sympatycznej pani prowadzącej i przyjaznej atmosfery - nie polecam niestety.
Cascata (ZS nr 13, Karwiny III) - dużo lepiej z organizacją, kilka pomieszczeń, szatnia niestety niezbyt zadbana, bez szafeczek na kluczyki.. zwyczajna szkolna jak na WF dla dzieci ;) instruktorki i zajęcia w porządku. ceny bardzo korzystne - chyba najtaniej.
Let's dance (ul. Lipowa, nad Groszkiem) - chodzę tam na razie tylko na bieżnię, ale wkrótce też wypróbuję aerobik lub zumbę.. miejsce jest przyjazne - chyba najbardziej czyste i najlepiej zorganizowane ze wszystkich miejsc, które wymieniłam. Jest nieco drożej niż na Karwinach, ale przynajmniej mają szafeczki na kluczyki i spore sale. polecam.
0
0