Gdzie kupię malutkie słoiczki?

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy? Kulinaria
czy ktos moze widział w sklepie małe słoiczki do weków takie 50 - 100 ml

miałam po przecierze pomidorowym z łowicza ale niestety okazało sie ze mimo wekowania zakretki nie trzymaja..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie kupie malutkie słoiczki

Te ze sklepu maja jeszcze gorsze zakrętki..Kupilam cala zgrzewke 250ml i sa do kitu.
Ja gromadze caly rok od mamy i tesciowej co fajniesze male, ciekawe sloiczki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja tez gromadziłam ale okazało sie ze te co miałam sa na nic..

potrzebuje takie mini - bo zrobiłam chilli i słoiki po przecierach pomidorowych sa za duze a po mini przecierach nie trzymaja - musze gdzis kupic nowe..

ja zbieram na bieżaco po:
-musztardzie
-przecierze pomidorowym,
-chrzanie,

wszystkie dobrze trzymają

Ja kupowałam na moim osiedlu w AGD ,malutkie i większe słoiki trzymają super,sklep na Chełmie na Chałubińskiego ,można też zobaczyć w dużych sklepach bo ostatnio widziałam małe w Tesco na Chełmie w dziale obok art sezonowych.

Wiola w którym sklepie na Chełmie koło Biedronki czy przy rondzie ?

Wiola ale jak duze te słoiki widziałas?

słoików wkoło widziałam duzo - ale zalezy mi na takich małych pojemnosci do 100 ml..

Reni ja tez zbieram takie słoiki co wymieniłas ale wszystkie one sa wieksze niz 100 ml ...

moje chili ostatecznie zapakowałam do słoików po musztardzie - moze mi sie nie zepsuje jak otworze słoik

ale na przyszły rok chetnie bym nabyła mniejsze..

Widziałyście może w którymś z gdańskich "hiperów" takie PROSTE słoiki? 300-350ml http://allegro.pl/sloiki-350ml-sloik-0-350-l-nowe-10szt-i3460786610.html

podbijam.
szukam słoików malutkich , takich na dżem. wiecie gdzie mogę kupić?

Nie wiem w jakich sloikach robisz dzemy ;) u mnie to sa wcale nie malutkie ;) w takich malutkich (jak malenkie i srednie koncentraty pomidorowe) robi sie tylko maliny ;) takie malenkie 40-80ml ma sprzedawca, od ktorego kupowalam proste sloiki - link w moim poscie wyzej.
U nas najczesciej dzemy sa w sloikach ok 300ml. Takie widzialam w jakims hiperze (Real? Auchan? Leclerc?).

Wlasnie stoje przed sloikami w Auchanie :) 0,315l bez zakretek po 0,89zl, 0,5l w cenie 1,29zl/szt.
Sloiki sa kolo tozpalek, brykietu, wieszakow, desek do prasowania i recznikow papierowych.

A na regale z blachami do pieczenia sa wielopaki - 6 sloikow 300ml z zakretkami po 7,99zl, bez zakretek 4,99zl

dziękuję dziewczyny:)
jutro pojadę do marketów.szukam takich około 200ml.

Inne tematy z forum

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

Pomysły na tegoroczne prezenty : (44 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...