gdzie na wakacje samotna matka + dziecko

Witam,
zazwyczaj oferty dotyczą rodziny minimum 2+1, wtedy dziecko do 3 lat jest gratis. Jeśli jadę sama z dzieckiem, to płacę za pokój 2-osobowy, czyli dziecko jest traktowane jak osoba dorosła.
Czy możecie polecić ośrodek, pensjonat z pokojami 1-osobowymi?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam. Gdzie jedziecie? Jaki koszt takiego wyjazdu? Ja 40 lat syn 9
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A może ktoś wybiera się na początku sierpnia nad morze ?samotna mama z synem 7 lat

Wybieram się z 7 letnim synem nad morze w sierpniu ,może znajdę towarzystwo..? Mam 45 lat woj lodzkie

Hej! Wybierasz się gdzieś w tym roku ? Ja jadę z 7 letnim synem do Ustronia mirskiego

Polecam wyjazd nad morze do Gdańska. Morze, słońce i plaża idealne miejsce na odpoczynek dla matki z dzieckiem. Na stronie http://wakacjenadmorzem.pl/ warto poszukać noclegu, który jest dosyć tani. Można tam też znaleźć atrakcje, które znajdują się w tym miejscu. Pozdrawiam

2018-06-29 11:51:33
Hej.. Bardzo chętnie wybiorę się z tobą nad może jeśli nadal aktualne..
Czy Wasz wjazd nad Bałtyk na początku lipca jest nadal aktualny ? Tata i 10 letni syn.

Hej.. Bardzo chętnie wybiorę się z tobą nad może jeśli nadal aktualne..

A skad jestes

Polecam zapoznać się z ofertą apartamentów Sun&Snow https://www.sunandsnow.pl/ lokalizacje do wyboru do koloru ale wszędzie bardzo wysoki standard, niskie ceny i zawsze miłe wspomnienia z pobytu. Korzystałem już kilka razy z ich oferty i zawsze byłem bardzo zadowolony. Dodatkowo teraz od 1 lipca do 1 sierpnia -30% rabatu. Warto sprawdzić!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cześć jestem matką 9 letniego syna wybieram się też nad może na początku lipca. Odezwij się proszę jeśli nadal poszukujesz towarzystwa.

Szukam towarzystwa na wczasy zagraniczne mam 12 syna

Jedziemy z córką nad Bałtyk na początku lipca. Córka ma 10 lat. Laisha odezwij się nuta1002@wp.pl Może jeszcze ktoś by się przyłączył razem weselej.

Hej, mam 33 lata,córka 5.Myślimy o dziewczynskim wyjeździe nad Baltyk pod koniec lipca

Hej, mam 33 lata,córka 5.Myślimy o dziewczynskim wyjeździe nad Baltyk pod koniec lipca

a w jakim wieku jest Twój niemowlak? :)

Hej, ja także jestem samotną mamą i mam córcie, która ma niecałe 20 miesięcy. Też myślę o jakichś wakacjach nad Bałtykiem, a wiadomo, że razem raźniej, a i dzieciaki miałyby kompana do zabawy :) myślałaś o jakimś konkretnym miejscu i terminie? aa, i jestem trochę młodsza, mam 25 lat, ale jeśli nie przeszkadza Ci różnica wieku, to się odezwij. Pozdrawiam :)

a ja poszukuje wczasow dla mam z niemowlakami?? Ktoś coś?? :)

A może przyłączyłabyś się do nas?? Moja córka ma 11 lat, wakacje nad morzem od 1 lipca, szczegóły nuta1002@wp.pl

A w tym roku? Samotna mama z 11letnim synem i drugim 18 letnim autystą?

W tym roku jadę sama z córką na wakacje i wybrałam hotel z basenem nad morzem http://www.baginscyspa.com.pl/pl/pokoje/. Uznałam, że jest to dobra opcja, na wszelki wypadek gdyby padało to będziemy mogły pływać w basenie. Córka jest zachwycona i już nie możemy się doczekać, kiedy wyjedziemy. :) Potrzebuję pojechać w ciche i spokojne miejsce, aby odpocząć, a jestem pewna, że ten wyjazd to będzie świetna odskocznia od codziennych obowiązków.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Legoland w Danii Aktualnie. Proszę o wskazówki (15 odpowiedzi)

Hej, Z racji tego że są tanie loty bezpośrednio do Legolandu planuję tam wycieczkę. Czy ktoś...

Wakacje z dziećmi (116 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

Pilne, nocleg Poznań. (11 odpowiedzi)

Witam, poszukuję czystego i niedrogiego noclegu w Poznaniu. może ktoś z Was ma jakies namiary,...