gdzie na wakacje samotna matka + dziecko

Witam,
zazwyczaj oferty dotyczą rodziny minimum 2+1, wtedy dziecko do 3 lat jest gratis. Jeśli jadę sama z dzieckiem, to płacę za pokój 2-osobowy, czyli dziecko jest traktowane jak osoba dorosła.
Czy możecie polecić ośrodek, pensjonat z pokojami 1-osobowymi?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hej, mama z 12letnim synkiem tez planujemy nad morze w sierpniu 7lub 8 do 15 sierpnia. Masz moze juz zarezerwowane miejsce i daty? My z Warszawy bedziemy jechać. Prosze podaj wecej szczegółów. Mozna na maila mbaigalina2010@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie na wakacje samotna matka + dziecko

Witam, rozważam wakacje z corkami 11 i 13 lat. Ja 39. Mam tydzień url w lipcu od 14 ale mysle bardziej o wyjezdzie w sierpniu, moze na tydzień od 19. Przygladam sie ofercie Jarosławiec panorama. Moze ktos chce sie przylaczyc? basiania@wp.pl

Hej, ja mam urlop przełom lipca i sierpnia ( 2 tyg) jak ci pasuje to napisz. Też mam syna 8 lat.
anna_072371@o2.pl

Wybieramy sie z synem 12 lat w sierpniu nad morze.
agusja2105@googlemail.com

Witam, ja tez wybieram sie sama z synem 12 lat nad morze w sierpniu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Samotny tata 39 lat z synkiem 9 lat. Też wybieramy się nad morze w drugiej połowie lipca w okolice Władka. Jeśli ktoś jest chętny na wspólne spędzenie czasu z dziećmi na plaży, wyjazd do 3 miasta, kulki albo inne atrakcje podaję mój kontakt ... fahrt@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej ja też samotna z dwójką dzieci dwie córeczki 4 i 11 w tym roku pierwsze samotne wakacje tyle że w sierpniu pisz agajanek@buziaczek.pl

Hej ktora polowa sierpnia
Mama 8 letniego synka tez
Moj meil bmonika426@gmail.com

Moze nadal aktualne? Ja sama mama i dwuletnia córeczka. Wyjazd sierpień najchętniej nad morze właśnie. Ale moze też być wrzesień i inny kierunek ;) kontakt do mnie meg.sec80@gmail.com

Witam, czy wypad nad morze jeszcze aktualny? Ja także samotna mama 10 ciolatki, szukam towarzyszą na mały urlop:)

Witajcie, ja również jestem mama siedmioletniego chłopca, jesteśmy z Poznania. Chcemy pojechać nad morze, najchętniej do Świnoujścia, w drugiej połowie lipca. Myślałam też o wycieczce do Legolandu w trakcie tego wyjazdu. Szukam towarzystwa dla siebie i dla synka, najchętniej innej samotnej mamy. Mój mail: marigoldinblue@gmail.com

Witam. Ja też w lipcu na wakacje z 6 letnia corka ale bardziej za granicą na 2 Tyg. Jeśli jest Pani zainteresowana proszę o odpowiedź pozdrawiam.

Samotna mama. Synek 8 lat. Szukam towarzystwa na sierpień.

Re: gdzie na wakacje samotna matka + dziecko

Skąd jesteś ja wybieram się do Bułgarii

Ja jadę do Bułgarii też samotna syn 7 lat

Hej mój syn też ma 7 lat, moze razem pojedziemy na wakacje...a skąd jesteś? Ja z łodzi

Tata samotny?
Czego poszukuje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

wow

Kontakt julita8426@wp.pl

Ja 2 dzieci 2 lata i 8 lat wyjazd nad morze sierpien , szukam towarzyszki lub towarzysza

Inne tematy z forum

Legoland w Danii Aktualnie. Proszę o wskazówki (15 odpowiedzi)

Hej, Z racji tego że są tanie loty bezpośrednio do Legolandu planuję tam wycieczkę. Czy ktoś...

Pilne, nocleg Poznań. (11 odpowiedzi)

Witam, poszukuję czystego i niedrogiego noclegu w Poznaniu. może ktoś z Was ma jakies namiary,...

Wakacje z dziećmi (116 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...