gdzie na wakacje samotna matka + dziecko

Witam,
zazwyczaj oferty dotyczą rodziny minimum 2+1, wtedy dziecko do 3 lat jest gratis. Jeśli jadę sama z dzieckiem, to płacę za pokój 2-osobowy, czyli dziecko jest traktowane jak osoba dorosła.
Czy możecie polecić ośrodek, pensjonat z pokojami 1-osobowymi?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hej, mama z 12letnim synkiem tez planujemy nad morze w sierpniu 7lub 8 do 15 sierpnia. Masz moze juz zarezerwowane miejsce i daty? My z Warszawy bedziemy jechać. Prosze podaj wecej szczegółów. Mozna na maila mbaigalina2010@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie na wakacje samotna matka + dziecko

Witam, rozważam wakacje z corkami 11 i 13 lat. Ja 39. Mam tydzień url w lipcu od 14 ale mysle bardziej o wyjezdzie w sierpniu, moze na tydzień od 19. Przygladam sie ofercie Jarosławiec panorama. Moze ktos chce sie przylaczyc? basiania@wp.pl

Hej, ja mam urlop przełom lipca i sierpnia ( 2 tyg) jak ci pasuje to napisz. Też mam syna 8 lat.
anna_072371@o2.pl

Wybieramy sie z synem 12 lat w sierpniu nad morze.
agusja2105@googlemail.com

Witam, ja tez wybieram sie sama z synem 12 lat nad morze w sierpniu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Samotny tata 39 lat z synkiem 9 lat. Też wybieramy się nad morze w drugiej połowie lipca w okolice Władka. Jeśli ktoś jest chętny na wspólne spędzenie czasu z dziećmi na plaży, wyjazd do 3 miasta, kulki albo inne atrakcje podaję mój kontakt ... fahrt@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej ja też samotna z dwójką dzieci dwie córeczki 4 i 11 w tym roku pierwsze samotne wakacje tyle że w sierpniu pisz agajanek@buziaczek.pl

Hej ktora polowa sierpnia
Mama 8 letniego synka tez
Moj meil bmonika426@gmail.com

Moze nadal aktualne? Ja sama mama i dwuletnia córeczka. Wyjazd sierpień najchętniej nad morze właśnie. Ale moze też być wrzesień i inny kierunek ;) kontakt do mnie meg.sec80@gmail.com

Witam, czy wypad nad morze jeszcze aktualny? Ja także samotna mama 10 ciolatki, szukam towarzyszą na mały urlop:)

Witajcie, ja również jestem mama siedmioletniego chłopca, jesteśmy z Poznania. Chcemy pojechać nad morze, najchętniej do Świnoujścia, w drugiej połowie lipca. Myślałam też o wycieczce do Legolandu w trakcie tego wyjazdu. Szukam towarzystwa dla siebie i dla synka, najchętniej innej samotnej mamy. Mój mail: marigoldinblue@gmail.com

Witam. Ja też w lipcu na wakacje z 6 letnia corka ale bardziej za granicą na 2 Tyg. Jeśli jest Pani zainteresowana proszę o odpowiedź pozdrawiam.

Samotna mama. Synek 8 lat. Szukam towarzystwa na sierpień.

Re: gdzie na wakacje samotna matka + dziecko

Skąd jesteś ja wybieram się do Bułgarii

Ja jadę do Bułgarii też samotna syn 7 lat

Hej mój syn też ma 7 lat, moze razem pojedziemy na wakacje...a skąd jesteś? Ja z łodzi

Tata samotny?
Czego poszukuje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

wow

Kontakt julita8426@wp.pl

Ja 2 dzieci 2 lata i 8 lat wyjazd nad morze sierpien , szukam towarzyszki lub towarzysza

Inne tematy z forum

Wakacje z dziećmi (116 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

Legoland w Danii Aktualnie. Proszę o wskazówki (15 odpowiedzi)

Hej, Z racji tego że są tanie loty bezpośrednio do Legolandu planuję tam wycieczkę. Czy ktoś...

Wrocław czy Kraków? Urlop. (12 odpowiedzi)

Które miasto wybrać na wakacje? Słyszałam, że oba są magiczne. Ale jak byście mieli wybierać...