gdzie na wakacje samotna matka + dziecko

Witam,
zazwyczaj oferty dotyczą rodziny minimum 2+1, wtedy dziecko do 3 lat jest gratis. Jeśli jadę sama z dzieckiem, to płacę za pokój 2-osobowy, czyli dziecko jest traktowane jak osoba dorosła.
Czy możecie polecić ośrodek, pensjonat z pokojami 1-osobowymi?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hej ja też samotny z 7 letnią córeczką jak jest Pani chętna jechać z nami to proszę pisać na @ andrzej 721127@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej szukam kobiety samotnej z dzieckiem ja samotny Tata z córką 7 lat. Ps. Jak jesteś chętna to proszę pisz na @ andrzej721127@wp.pl

Ja tez samotnie na wakacje 2017. 7 letni synek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej ja też samotna z córką 4 letnia odezwij się nivea84@o2.pl

Samotna:)

Samożna mama z warszawy z 7 letnia córka pozna towarzyszą podróży kierunek morze lipiec 2017.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

chetnie sie w tym roku wybiore z synem nad morze samotny przystojny tata:::::::)syn 10 lat
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

poszukaj na Bookaparcie, mają sporo fajnych kwater prywatnych więc pewnie coś dla siebie znajdziesz

Re: gdzie na wakacje samotna matka + dziecko

A czy w 2017 tez jest cos takiego organizowane

Sprawdź jeszcze http://www.morskachatka.pl/ tutaj mają pokoje, domki i apartament, także można jechać rodzinnie lub też ze znajomymi. Co do ceny to akurat będziesz pozytywnie zaskoczona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

z

Proponuję przepiękną Mierzeję Wiślaną.
Tanie noclegi blisko morza Kąty Rybackie oferują między Zalewem wiślanym a Morzem Bałtyckim.
Wszyscy znajdą tu coś dla siebie:
Kąty Rybackie noclegi blisko morza

Polecić mogę apartamenty Kąty Rybackie Willa Turkusowa
Apartamenty Kąty Rybackie
Kąty Rybackie apartamenty
Bardzo dobry standard, świetna lokalizacja, a dla dziecka plac zabaw na terenie zamkniętym. Polecam plac zabaw na tej samej ulicy, jakieś 300 metrów dalej - to jest gminny, z prawdziwego zdarzenia.

Kąty to ogólnie fajna miejscowość, cisza, spokój, a atrakcji na miejscu i w okolicy nie brakuje. Przepiękna przyroda.
Niedaleko Trójmiasto i Malbork, więc nikt nie będzie się tu nudził.
Wczasy Kąty Rybackie uczynią niezapomnianymi!

A może jakaś mama ma ochotę na podróż z dzieckiem do Azji? (mam syna 7-letniego) i chętnie bym z nim zwiedziła kilka krajów...A towarzystwo przydałoby się i mnie i jemu. Może ktoś jest zainteresowany?

Też miałam podobny problem, z pomocą przyszła mi sieć Hotele Nadmorskie. Co prawda byłam kilka lat temu, ale może warto zajrzeć do ich ofert, być może mają jeszcze taki pokój.

Hmm zobacz na ofertę http://purohotel.pl/gdansk Myślę, że da się z nimi dogadać i będą coś dla Ciebie mieli. Z resztą, Puro ma hotele w różnych miastach - więc możesz sobie wybrać, gdzie udasz się na wakacje z dzieckiem ;)

Witam, wybieram sie z dwójka dzieci nad morze. Nawiążę kontakt z inna mama która we wrzesniu bedzie sama z dzieckiem na wakacjach. Fajne by było mieć towarzystwo. Na razie jeszcze nic nie zarezerwowałam także mogę się dostosować. Podaję namiar:kwiatek60@op.pl

W Dźwirzynie REWELACYJNY jest także hotel HAVET - sprawdzaliśmy wielokrotnie i osobiście i nasi Klienci.

Osoby zainteresowane szczegółami zapraszamy do nas do biura 24Holiday na Dmowskiego we Wrzeszczu.
Mamy najniższe ceny, doradzamy, załatwiamy prośby specjalne np. dieta bezglutenowa itd

Nie wiem czy mają tam pokoje jednoosobowe, ale hotel jest super jeśli chodzi o wypoczynek z dzieckiem. aa, mówię o Senatorze w Dźwirzynie. Jest wiele atrakcji dla dzieci. Cenowo niestety też Ci nie powiem jak, ale oferty są na stronie sieci hotele nadmorskie. A nóż coś wybierzesz :)

a ja akurat wiem bo tak się składa że prowadzę biuro podróży, osobiście wizytujemy hotele (+ prywatne wakacje) i wiemy że i Rainbow ma dobre, i Grecos, i ITAKA itd. Wszystko kwestia ekipy w danym zespole animacyjnym.

witam
szukam towarzyszy podrozy wakacyjnych mam syna 7 lat oto moj mail michalina3400@wp.pl

Inne tematy z forum

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (175 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

Wakacje z dziećmi (116 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

Wrocław czy Kraków? Urlop. (12 odpowiedzi)

Które miasto wybrać na wakacje? Słyszałam, że oba są magiczne. Ale jak byście mieli wybierać...