gdzie na wakacje samotna matka + dziecko

Witam,
zazwyczaj oferty dotyczą rodziny minimum 2+1, wtedy dziecko do 3 lat jest gratis. Jeśli jadę sama z dzieckiem, to płacę za pokój 2-osobowy, czyli dziecko jest traktowane jak osoba dorosła.
Czy możecie polecić ośrodek, pensjonat z pokojami 1-osobowymi?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: gdzie na wakacje samotna matka + dziecko

Ja polecam hotel Unitral w Mielnie. Pojechałam tam z rocznym dzieckiem i trzylatkiem. Nawet dobry pensjonat, w którym byliśmy rok temu, nie jest wart swojej ceny. Lepiej dopłacić do hotelu, a mieć wszystko pod dostatkiem, niż dopłacać do tego, czego brakuje w pensjonacie.
W tym roku mam ochotę wybrać się za granicę z Dziećmi, możecie polecić gdzie jest wygodnie i super atrakcje dla Dzieci?, których brakuje w Polsce? Może ktoś z płci męskiej chce do Nas dołączyć? Mile widziany pan z dzieckiem:-) 666898791
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wakacje z corka

to ja też sie zapisuje na wspólne wyjazdy z synem-4 latek.
Jesteśmy z Łodzi, ale chciałabym spędzic wakacje w sierpniu nad morzem...
Jeżeli jest ktos chetny zapraszam do kontaktu :))
monikka78@wp.pl

Hej, ja jestem z okolic Katowic. Jeśli chcesz to odezwij się kocica1515@interia.pl

Witam, jeśli w tym roku chciałabyś się też wybrać na wakacje z mamą i dzieckiem to zapraszam do zapoznania kocica1515@interia.pl

cześć
Chętnie dojadę do Was jeśli będziecie w okolicach Kołobrzegu na weekend.
Mama i 6 latek
Mój nr 605460600

Witam, w Ustce OD 23-30 Sierpnia jest organizowany wypoczynek dla samotnych matek
http://www.albatros-ustka.afr.pl/matka-z-dzieckiem.htm
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam. Moja córka ma 8 lat. Chce wyjechac na poczatku sierpnia. Być może do Primavery lub pod domki na agroturystyke, jeszcze nie wiem. Polecam agroturystyke z animacjami. Odpoczynek na wsi i zdrowe jedzenie. Ja cały czas szukam ciekawego miejsca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

hej, mam 4 i pół letnią córeczkę i chciałabym pojechać w drugiej połowie sierpnia nad morze, bo w sumie raczej za granicę mnie nie stać...;/ raźniej byłoby mieć koleżankę z którą można pogadać, a i córeczka by miała koleżankę do zabawy;D jeśli nadal jesteś zainteresowana czekam na kontakt. dorota_nowicka24@wp.pl

Ja mam wesołą 5 latkę ... Mi pasuje jakiś tydzień w sierpniu gdziekolwiek ;)

Witaj , ja Anna córka 10 lat wybieram sie do Władysławowa na początku sierpnia , mieszkam pod Bydgoszczą mój adres anna-kilmann@wp.pl

witam

chetnie umowilabym sie na jakis wspolny weekend, serdeczne pozdrowienia dla ciebie i twojej coreczki

Tutaj ma Pani http://weekendtrips.pl opisy kilku miejsc, ceny, hotele, jak dojechać itd. Pozdrawiam

Witam, chcę wyjechać z 7 letnią córką na początku sierpnia, gdzieś w miarę niedaleko. Czy możecie coś polecić? Może ktoś też w tym terminie się wybiera i możemy sobie potowarzyszyć?

cześć :)
Chodzi tylko o wyjazd wakacyjny?
Jestem z okolic Katowic. Mam 35 lat i 1,5 roczną córeczkę. Na wakacje jadę dopiero sierpień/wrzesień. Brakuje mi towarzystwa na weekendowe wyjazdy czy wypady z córką.

ja mam 9 latka i zależy mi na wyjezdzie teraz w czerwcu

Witajcie,
Nie ma sensu zakladania nowego watku, skoro taki jest ;) wiec, ja tez chce sie wybrac nad morze z moja dwuletnia corka ( poczatek lipca ). I tak jak napisala autorka, za matke z dzieckiem placi sie podwojnie, coz, smutne, ze tylko pelne rodziny moga liczyc na znizki ( mam nadzieje, ze sie myle ;) ). Sprawdzalam polaczenia pociagiem i z mojego miasta bezposrednie polaczenia, zadawalajce czy tez mniej, sa do Kolobrzegu, Swinoujscia, Sopot/Gdynia/ Gdansk. Wiec w tych miejscowosciach raczej spedzimy wspolny weekend. Ktos moze zapytac, czemu nie samochodem? Mieszkam na Slasku, wiec kilka godzin auten z dzieckiem jest mozliwe w nocy, a z jazda w nocy moze byc roznie.
1) czy polecacie jakis hotel, mieszkania, pensjonaty itd., w przystepnej cenie, do 40-50zl za noc? Oczywiscie w miejscowosciach wymienionych wyzej. Nie musi to byc kwatera 100m, od morza, zalozmy 15-20min. spacerkiem. Zeby byla znosna, wyzywienia nie musi byc.
2) moze rowniez bedzie ktos chetny na wyjazd w tym terminie, do jednej z podanych przeze mnie miejscowosci? Nie ma to jak napic sie wspolnej herbaty, w czasie gdy dzieciaki spia ;)
Dziekuje za wszelkie odpowiedzi :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja chętnie bym się gdzieś wybrała mam 3 letnią córeczkę i brak towarzystwa do wspólnej podróży.
Jakby co kontakt na maila mawis@poczta.fm

ja też bardzso chętnie za granicę najlepiej. mam synka 5 lat ale nie mam kolosalnego budżetu :)

proszę pisz na gabi.lenz@wp.pl

Witam, poszukuję towarzystwa na wyjazd wakacyjny z dzieckiem, prawie 3 letnim Chłopcem, urlop ze względu na pracę planuję w czerwcu, najchętniej nad morzem lub jakiś wyjazd za granicę. Może są jakieś chętne osoby na wspólne spędzenie czasu? Podaję kontakt do siebie - marlena551@wp.pl

wakacje z corka

Część konrelio jestem samotnyym tatą 4 letnią coreczka możemy razem spędzić wakacje możemy razem jechać moim autem jeśli ci pasuje mój meil piotrszajba@wp.pl termin ustalimy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Pilne, nocleg Poznań. (11 odpowiedzi)

Witam, poszukuję czystego i niedrogiego noclegu w Poznaniu. może ktoś z Was ma jakies namiary,...

Wakacje z dziećmi (116 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (175 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...