gdzie najtaniej klocki lego??

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
prosze o podpowiedz. z gory dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: gdzie najtaniej klocki lego??

w Realu widziałam dość dobre ceny na lego ., szczególnie te zestawy Lego Creator z dodatkowym duzym zestawem - pudłem przyczepionym do sporej skrzyni Lego - coś ok 200 zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

no i allegro - ale już chyba tylko przesyłka kurierem wchodz w grę ....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

We Wrzeszczu na przeciwko szkoly baletowej i technikum hotelarskiego jest mały sklep z Lego, chyba Wojtek sie nazywa i tam kupowalam klocki w korzystnej cenie. Porównywalna do cen z allegro bez przesylki :)
Przynajmniej duplo :)
No i ogromny wybór :)

Moim zdaniem we wrzeszczu w tym sklepie jest drogo. Taniej jest w Auchan a najtaniej na allegro.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapraszam mamy najniższe ceny na rynku, niższe niż na alegro sklep internetowy LEGOLANDIA, ceny nie do pobicia , modele nie dostępne w Polsce także ,

http://legolandia.es24.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Najtaniej? W Trójmieście rozkręca się ostro sklep internetowy interlego.pl. Przywiozą do domu prawie bez dodatkowego kosztu, tylko kupić trzeba nie za 15 zł.
Solidna firma godna polecenia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Interlego ma ceny trzy razy wyższe niż na alegro, żenada polecać taki sklep , kto by tam chciał kupować tylko ktoś kto nie chce poświęcić minuty na wpisanie w wyszukiwarkę alegro. Mały wybór klocków i drożyzna. Nie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

pierwszy z brzegu przykład

Interlego 7208 Remiza strażacka 244,69

na alegro już za 214 złotych

3661 Przewóz pieniędzy w Interlego ponad 155 złotych

na alegro juz za 134 złotych

gdzie te ceny , jak się reklamuje samemu siebie to tak jest

nie polecamy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

podbijam, bo czekaja mnie zakupy na 2 urodziny

zależy jakiego zestawu szukasz, ale przed świętami kupowałam tutaj
http://www.apex24.pl do odbioru w Gdyni albo w sklepie
http://www.duet-zabawki.pl i tam darmowa wysyłka więc też się opłacało, zwłaszcza że zamawiałam 3 wielkie i ciężkie kartony za pobraniem:)

ale w tym sklepie apex kupowałam kilkakrotnie i zawsze mieli najlepsze ceny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja tu jako klient interlego.pl a tu jakas walka pomiędzy konkurentami.
Mi to wszystko ś.... kryptoreklamą.

A ty gościu z 27 grudnia - liczyć nie umiesz, że jako 3 razy drożej w tym sklepie? Nie wiesz, że na allegro (nie alegro-nie rozróżniasz?) wszystko jest najtańsze. Tam biją się cenami i bywają oszuści.

Ja polecam ten sklep z Gdańska a nie z Pcimia D. i odbieram bezposrednio pod adresem nie płacąc nic więcej. Zawsze miło i taniej.

A tak poza - to ADMINISTRATORZE - kryptoreklama chyba tutaj nie na miejscu. Proponuję wyciąć wszystkie posty z nazwami sklepów (te moje też;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Marlena wyluzuj kobieto - a jak niby mamy tu znalesc info gdzie najtaniej jak nazwy sklepu nie podamy ?? pomysl troche zanim cos napiszesz !

ja w piatek zamowilam d*plo w net-s.pl z Gdyni (maja tez odzial w Gadnsku). akurat model Małe zoo wyszedł mi nataniej w stosunku do allegro i empiku (tam czasami maja fajne promocje przy zamawianiu on-line). - oczywiscie zakladajac odbior wlasny.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam i zapraszam po tanie klocki lego i banbao do mnie na http://www.TUKEY.pl
Ceny od 10 do 20 % poniżej katalogowych.

podbijam! nie zdaze kupic przez internet bo bede kupowac na ostatnia chwile niestety, poleccie sklep stacjonarny, najlepiej w gdansku, z lego city! jakies nazwy sklepow z lego? bede dzwonic i sie dowiadowac wtedy ...

kiedyś, co prawda inny zestaw, ale najatniej dostałam w:
- Świat Dziecka na Grunwaldzkiej.
Ze stacjonarnych to jeszcze
- sklep Lego Wojtek we Wrzeszczu
- Toys r us

Rano zamawiałam z Lego d*plo za ponad 3 dyszki z Empiku Online.
Inne serie klocków też były mocno przecenione, ale tych cen dokładnie nie sprawdzałam.
Za to d*plo było dostępne po naprawdę, bardzo dobrych cenach.

Na allegro zamawiam na alle wyszli mi 180 z wysyłką , A w Auchan i smyku były po 279 zł te same klocki

Toys r us jest mega drogie. Kilkanaście- kilkadziesiąt zł różnicy na zestawie w porównaniu do cen z Auchan ale mają większy wybór. Ostatnio szukałam konkretnych zestawów i jedne były tańsze w empik online inne w smyku - też na stronie a nie stacjonarnie. Trzeba szukać :) Allegro też nie zawsze ma konkurencyjną cenę.

Widziałam na Facebooku Manfi.pl, że w ich stacjonarnej hurtowni Dami na Puckiej 11 w Gdyni mają promocję 20% na LEGO. Ale dziś już ostatni dzień promocji jest.
https://www.facebook.com/manfi.zabawki/

Kojarzę, że i tak mieli dobre ceny, więc z minus 20% powinno być jeszcze lepiej. Dziś ma zamiar pojechać, to mogę dać znać co i ja. Też nie mam jeszcze prezentów na Dzień Dziecka, więc czas ogarnąć temat.

Otóż to. Najlepiej sprawdzać wszędzie bo to też zależy od tego czy kupujemy mały czy duzy zestaw. Nowość czy ze starej serii. Ja naprzykład nowości śledzę na https://www.boysliketoys.pl Mają często fajne technicsy nowe, których gdzie indziej nie ma.

Ceny tych klocków to jest szaleństwo, nie dość, że same w sobie drogie, to między sklepami tez ogromne różnice.
Ja legosy kupuję tylko w https://www.smarkacz.pl/ . Już któryś zestaw mam zakupiony w niższej cenie, bo była fajna promocja. Teraz też widzę, że są przeceny o 20, 50, 100 zł. Ale wolę kupić oryginały, bo jestem pewny jakości i funkcjonalności, niż tanie zamienniki, które są o wiele słabsze.

Co trochę masz promocje na Empiku Online. Zazwyczaj jak zamawiamy Lego to nawet porównuję ceny w różnych miejscach i oni mają naprawdę rewelacyjne stawki. Oczywiście - zależy, jakie macie oczekiwania, jakich zestawów szukacie itp. ale generalnie wybór w tym temacie jest naprawdę spory. Online zawsze wychodzi zdecydowanie taniej.

Stacjonarnie trudno jest je kupić w dobrej cenie ;) Klocki lego tanie nie sa ( w sumie nigdy nie były) i w sklepach niewielkie zestawy mogą osiagać wysokie ceny.
Polecam porównać sobie ceny w sklepach internetowych, znajdziecie tam lepsze promocje niż stacjonarnie. Na przyklad w Matfel, gdzie maja dobre zniżki na wiele zestawów klocków:
https://matfel.pl/pol_m_Zabawki_Klocki_Lego-2084.html

Szczególnie na podstawowe Classic:
image

Inne tematy z forum

Życie w Anglii- jak to teraz wygląda ? (64 odpowiedzi)

Mam pytanie do forumek, które postanowiły wyprowadzić się z naszego pięknego Kraju i żyją w...

zapach do mieszkania jaki ??co polecacie (43 odpowiedzi)

drogie mamy wy zawsze coś doradzicie chciałabym aby w mieszkaniu pięknie pachniało macie jakieś...

Cosinius - ktoś tam się uczy? (5 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...