Jest - na Partyzantów, tuż za McDonaldem, prawie na rogu - kiedyś tam był jakiś obuwniczy chyba - są tanie książki, duży wybór dla dzieci i większość nieźle wydanych - ja na przykład kupiłam tam baśnie i bajki Ezopa (te ostatnie nie najlepsze), ale jest tanio. I kryminały A.Christie np za 10 zł :)
Byłam kilkukrotnie w tym na Partyzantów - ceny przystepne, są bajki pojedyncze, zbiór bajek, duuużo kolorowanek, ksiązek z zadaniami, do nauki pisania, liczenia, w sztywnej okładce dla maluchów, mniejsze wieksze.
Też Livro. Tam mają po prostu tanio i nie ma problemów ze znalezieniem książek.
Tak po prostu wygodnie się to załatwia. A różnice w cenach? Czasami są po prostu bardzo wysokie.
Każdy kupuje jak lubi - mnie w sieci wygodniej, a że łatwiej się tak szuka, to już inna sprawa.
Pewnie, że Livro. Ceny są spoko. Teraz już nawet nie porównuję z innymi księgarniami, bo u nich jest w porządku.
Inna kwestia to dostępność. Czego potrzebuję, to oni mają, a nawet premiery odpalają z bardzo dobrymi cenami.
I to mi pasuje.
Gdańsk Główny - nad Empikiem. Jest księgarnia tanich książek. Wydawnictwo nazywa się Litera czy Literat albo coś podobnego. Kupuję tam dzieciom różne sprawdziany i książeczki do kolorowania po kilka zł.Kiedyś był ich sklep w Gdyni jak się idzie główna drogą od PKP w stronę Oceanarium, po prawej stronie, niedaleko od do Sea Towers.
Proszę tutaj - virtualo.pl/?pt=millenium Ale ogólnie promocji jest bardzo dużo. Tutaj akurat ebooki z wydawnictwa Millenium. Kto śledzi ceny, ten na pewno nie ma problemów ze znalezieniem ofert w rozsądnej cenie - temat przerabialiśmy już nie raz.
Ciągle pojawia się coś nowego i ciągle pojawiają się sensowne okazje. Trzymajcie się ich.