gdzie zamawialiście kuchnię? proszę o namiary

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Zarówno w kwestii zabudowy, jak i całego sprzętu.
Proszę o namiary godne polecenia, dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie zamawialiście kuchnię? proszę o namiary

my zamawialiśmy kuchnię tu http://famadesign.pl/index.php .salon mają w auchan w gd. całkiem szybka realizacja pan który nam projektował kuchnię doradził kilka ciekawych rozwiązań a agd kompletowaliśmy sami (zamawiałam przez internet - wyszło kilka stówek taniej) a panowie przy montowaniu kuchni podłączyli wszyskto

kuchnię zamawiałam na giełdzie w Pruszczu. Ceny DUZO niższe niż w jakimkolwiek punkcie w Gdańsku. A nie wybraliśmy najtańszej opcji..Niestety nie pamiętam firmy a jest tam ich sporo.

Jakość niezła.

Podłączaliśmy w swoim zakresie.
AGD kupiliśmy oddzielnie/ już mieliśmy. Projektant nam poradził przy wyborze okapu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jego rady..

Nawetv jezeli chcesz zamówić w "renomowanym" punkcie w Gdańsku to polecam wizytę na tej giełdzie - dużo firm ma wystawki i można zobaczyć wszystko co można mieć w kuchni i dopytać sie sprzedawców co lepsze.. Masz wiele punktów widzenia i jesteś w stanie wyłowić co Ci pasuje..

My mamy kuchnię w Ikei i jesteśmy mega zadowoleni! bardzo funkcjonalna, solidna, świetne rozwiązania. Sprzęt agd też przez internet zamawialiśmy.

Polecam http://www.galeriaindeco.pl i ich linię enzo http://www.enzokuchnie.pl jeśli chodzi o zabudowy. Kuchnie klasa. Bardzo ciekawe projekty.

indeco = drożyzna ....każdy stolarz nawet w trójmieście zrobi to samo 2 razy taniej.

My zamawialiśmy z mebli modułowych (wyszło jak pod zamówienie) z Black Red White - cena przyzwoita i jakość dobra. Do kuchni mają osobne katalogi - kiedyś odrębny sklep był w Top Meblach we Wrzeszczu. Sporo możesz też podejrzeć na Osowej. Często miewają dobre promocje - ostatnio były meble bez VAT. Jeśli mogę tylko coś z doświadczenia podpowiedzieć - warto do kuchni wziąźć drzwi tzw. tafla - ja pokusiłam się na matowe i mam szorowania że szok (przy dość intensywnym jej użytkowaniu). A tak bierzesz płyn do szyb, ściereczkę i śmigasz wszystkie ślady w mig (moja teściowa ma i też narzeka bo częściej trzeba myć ale przynajmniej wszystko schodzi).

Cały sprzęt agd zamówiliśmy w Moraxie w Rumi - wyszło nas najtaniej niż w wszystkich sieciowych i przy dużych zamówieniach możesz trochę ponegocjować cenę ostateczną http://www.morax.com.pl/

teraz jest promocja do końca miesiąca -25% w brw

ja też zamawiałam w BRW, po tym jak się nasłuchałam o terminowości firm z giełdy od wielu znajomych...
też trafiłam na dobrą promocję i dokładnego pana montującego, który podłączył mi sprzęt za dodatkową niewielką opłatą.
A sprzęt kupowałam w EuroAGD, przez internet.

w Elblagu: projektant.mebli@wp.pl
polecam! widzialam dwie kuchnie znajomych w ich wykoaniu! wycenialismy najpierw wg projektu przez email, pozniej spotkalismy sie w mieszkaniu, panowie pomierzyli itp. mieli mnostwo swoich materialow, pomyslow i rozwiazan (b. praktycznych).. moze udaloby sie zobaczyc jakas kuchnie na zywo, to jest najlepsza rekomendacja! kazdy zwraca uwage na inne detale.. ale ze swojej strony moge na prawde polecic wspolprace! kuchnie, ktore widzialam kosztowaly polowe mniej, niz wyceniane wg tego samego projektu w 3city!

Studio Net Meble Kuchenne, w Gdyni mają min. punkt w Tesco w Chyloni - bardzo polecam, już 3 lata użytkuję i jestem bardzo zadowolona; kuchnia wyszła śliczna, wymarzona i jest praktyczna :)

Zamawialiśmy w Gdyni w Galerii Kuchni Style przy ul.Wielkopolskiej, bardzo dobra jakość i wykonanie,zabudowę AGD różnych firm również mają w bardzo dobrych cenach ,poleciłam ich znajomym również byli bardzo zadowoleni. http://www.kuchniestyle.pl/meble-kuchenne-gdynia-2.html

Markand szybko tanio solidnie i wycena za darmo polecam :) numer ci zostawiam 798990004

dobra uczciwa cena i naprawdę solidne wykonanie tel. 505 669 355 pozdrawiam

My mamy z Ikei - jestem zadowolona.

zamawialiśmy u Fawre. właśnie też oprócz zabudowy zamówiliśmy u nich sprzęt do kuchni.. mają tam jakiś swoich partnerów itp. i wyszło dużo taniej i szybciej niż jakbyśmy mieli wszystko osobno załatwiać. kuchnia super więc polecma

a ja Fawre nie polecam. Mizerna Pani projektant, zamówiona kuchnia przyszła niezgodna z moim zamówieniem, fronty marnej jakości. A kuchnia najtansza nie była:/

wykonam meble kuchenne za rozsądną cenę http://ogloszenia.trojmiasto.pl/meble/kuchnie-na-wymiar-ogl4554293.html możemy się spotkać i omówić szczegóły bezpłatnie pozdrawiam

Inne tematy z forum

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (35 odpowiedzi)

Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego mieszkania. Póki co panele...

drzwi (31 odpowiedzi)

dobre drzwi zewnetrzne gdzie moznakupic

Materac na łóżko do spania - twardy - jaki? (139 odpowiedzi)

Czy ktoś ostatnio kupował materac i orientuje się co jest godnego polecenia, bo ja kompletnie nie...