gin-endokrynolog dr Małgorzata Krystosiiak

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
Witam, czy ktoś leczy-leczył się u tej Pani dr? jakie są opinie? czy jesteście/byłyście zadowolone? czy prowadziła Wasze ciąże?
proszę o wszystkie opinie:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gin-endokrynolog dr Małgorzata Krystosiiak

Wszelkie infekcje itd, jak najbardziej. Ciąża- beznadzieja, pełna olewka, nie chce wypisywać nawet zwykłych skierowań na badania, które się należą typu krew, mocz, glukoza.

dokładnie nie polecam moja ciążę prowadził doktor baj i była prowadzona na 4+

ja również nie polecam jeśli chodzi o prowadzenie ciąży..

a ile placilyscie za wizyte?
slyszalam,ze jest dobra w uregulowaniu hormonow itd..

stokrotka ja tez bym Ci ja odradzala jak mozesz to poszukaj jeszcze innych lekarzy, moglabym ci zasugerowac dr Kujawe albo dr Sharme

Dr Sharma jest endokrynologiem-internistą, a dr Kujawa - endokrynologiem-ginekologiem, a to zasadnicza różnica.

Roli ja chodze do dr Sharma, u nas w przychodni przyjmuje..wlasnie we wt bylam u niego..pierwszy raz w zyciu ktos mi robil ekg, obejrzal wyniki, dal skierowanie na kolejne i kazal przyjsc..za tydzien..czyli juz w ten wt 31.01..zdziwilam sie,ze tak szybko...troche sie niepokoje tym..bo z tego co slyszalam to do endokrynologa ludzie czekaja kilka m-cy miedzy wizytami a ja juz po tyg na kolejna wizyte..z jednej str fajnie,ze tak szybko bo moze cos szybciej zdziala ale z drugiej sie boje..ze jestem az tak powaznie chora,ze musi mnie obejrzec po tyg..

Inne tematy z forum

Sikorskiego 36 (76 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?