ginekolog Zinkiewicz

Temat dostępny też na forum: Żabianka Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
witam.czy któraś z was chodzi do dr Zinkiewicza?przyjmuje na jagiellońskiej w gdańsku.słyszałam ze jest dobry.może wiecie czy przyjmuje tez prywatnie.jesli tak to gdzie.?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ginekolog Zinkiewicz

Przyjmuje w endomedzie na Żabiance ;-) Moja sis do niego chodziła przez cała ciąże i była BARDZO zadowolona:-)

Ja chodze do Endomedu i jestem bardzo zadowolona :))
Ale lekarz ma urlop od piatku przez 3 tyg jakoś, więc go nie bedzie w najbliższym czasie.

Ja również bardzo polecam Zinkiewicza. Niestety on teraz robi II stopień specjalizacji i bardzo często go nie ma.
Z jego polecenia trafiłam do dr Marka Molla, który też przyjmuje w Endomedzie i bardzo sobie chwalę. Moll pracuje na co dzień jako zastępca ordynatora w szpitalu w Kościerzynie. W Endomedzie przyjmuje w poniedziałki po południu.

agawa właśnie mnie olśniło;/ Moja sis u Zinkiewicza była tylko raz....była zadowolona, a cała ciąże prowadził jej właśnie Moll i była zachwycona:) zresztą cały czas się u niego leczy...przepraszam za zamieszanie...

Mi ZDr.Zinkiewicz prowadzil cala ciaze a chodzilam na Jagiellonska tylko na usg do niego prywatnie do Endomedu.REwelacyjny lekarz.Teraz tez bede tylko do niego chodzic i do nikogo innego.Bardzo mily no i delikatny.

Inne tematy z forum

poszukiwany dobry ortopeda (20 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

NEUROLOG dziecięcy -PILNIE!!! (65 odpowiedzi)

Cześć! Mam pytanie czy wie ktos może gdzie przyjmuje neurolog dzieciecy???Mam skierowanie ,ale na...

krem nawilżający do twarzy (43 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...