gka 601nk

zdjęcie i film przekazany,i to nie anonimowo.i tak będzie z każdym kto pędzi w terenie zabudowanym,w obszarze spowolnionego ruchu,ponad pewnie 60 km i zważając na pieszych i innych.uwaga wiec
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 9

Re: gka 601nk

Czym zrobiłeś pomiar prędkości.?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

moja prędkość plus odległość do punktu widocznego na filmie,wiadomo jaka.prosty algorytm,jestem inż więc no problem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 16

hahaha
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

To jesteś słabym inż jeśli musisz dorabiac nakrecajac filmiki szajz telefonem
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

obawiam się ze cała para pojdzie w gwizdek....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ty dobry jestes brawo , tyle ze do pomiaru predkosci trzeba miec urzadzenie pomiarowe z certyfikatem .hehe
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

a masz homologację na brak błędów prędkosciomierza swojego auta ? w UE są przepisy nakazujące zawyżanie prędkości na liczniku o kilka procent, sprawdzisz to na GPS, że ten 1-3km do 60km/h to spokojnie zawyża :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

brawo i popieram
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Szeryfie, wszystko pięknie, tylko że takie numery nie istnieją.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie dyskutuj z inżynierem, jak mówi że są to są.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Film z twoja prędkością to możesz sobie esadzic
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wsadzic
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Reżyser kina akcji. Stróże prawa na pewno sa dumni z takiego obywatela. Kierowca tego samochodu pewnie już siedzi. W poniedziałek zapraszam do szkoły i radzę skupić się na jezyku polskim.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Eee panie ynzynierze, a to to ustrojstwo to ma homologancje na pomiar prendkosci?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Banda kretynów. Gościu próbuje jakoś zapobiedz tragedii. U nas w okolicy postrach sieje biały Ford Kuga....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Proszę nie obrażać adwersarzy. zgadzam się, że na oko widać, że za szybko. Tyle że w sądzie to oko nie ma homologacji, więc to nic nie warte domysły. Więc albo chcemy państwa prawa albo samosądów. W zasadzie to już należałoby rozgrzewać smołę i kacze pióra zwozić... tego chcecie....? Macie mapę zagrożeń to każdy taki przejazd zgłaszajcie. Jeden wiosny nie czyni ale 1000 znacznie pogarsza statystyki województwa co z kolei przekłada się na zaangażowanie powiatu. Tylko proszę merytorycznie opisywać zajścia.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

wrzucasz na mapę, a te trzy biedaki z policji na krzyż mają nadmiar roboty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja nie widzę przeszkód aby było ich sześciu. Byle by był porządek. Przed samymi wyborami samorządowymi widziałem że pod żabką szwędał się nawet dwuosobowy patrol pieszy straszący prawidłowo parkujących na drodze (tam nie ma zakazu). Więc nie widzę problemu aby zajęli się poważniejszymi problemami naszej małej ojczyzny. Tylko mi nie mówcie, że na kolejny patrol pieszy mam czekać do kolejnych wyborów, bo to przecież tak nie działa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co Wy chcecie. Przecież on jest tylko inżynierem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

odezwał się kierowca tira ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Żałośni jesteście. Oczy otworzycie dopiero jak się stanie tragedia. Większość hejterow to zapewne spasle wozidupy ktore wszędzie autem jeżdżą a swoje dzieciaki to najlepiej do samej klasy by zawieźli i nie jesteście świadomi zagrożenia jakie powodujecie. Infrastruktura jest tragiczna, brak chodnikow, wąskie dziurawe drogi a co poniektórzy urządzają sobie mimo wszystko tor wyścigowy. Nawet jeśli policja z tym nic nie zrobi to takie filmiki powinny być wstawiane na jakąś to tablice wstydu :) może niektórzy przyjęliby takie coś z pokorą i następnym razem jechali roztropniej.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

mają służbowe samochody przedstawiciele handlowi i wywalone na wszystko i wszystkich, wieczny stres
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

spieszymy się kochać bandytów drogowych tak szybko do mnie odchodza
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Lucek,w deche
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Nowy proboszcz (12 odpowiedzi)

"Ksiądz Jan Kucharski: To nie było palenie jakichś tam książek, ale palenie przedmiotów...

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....