ognisko!!!!

w tak pięknych okolicznościach przyrody...i niepowtarzalnych...;) zapraszam wszystkich chętnych na ognisko...zapoznawcze:) które jest zaplanowane na 15.09.2012 w miejscu...do ustalenia;), mile widziane propozycje:) a zaproszony jest oczywiście każdy!!! :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ognisko!!!!

1. Olej odpowiedzi na pytania "a ile? a kto?"
Ma być impreza otwarta. Nie podoba się, ze przyjdzie X? TO nie przychodź.

2. Z regulaminu, który sobie przeczytałem na miejscu, wynuika, że i tak wszystkie dane są mocno spóźnione. Trzeba było podać min 7 dni przed planowaną datą.
Zatem co różnica, ile podasz? Podaj 50

3. Mimo zewnętrzych znamion olewactwa - czuję się zobowiązany, aby wraz z Tobą mieć pieczę nad całością. I będę zwalczał każdy przejaw trzody. Ty, załatwiając zgodę w UM., zobowiązujesz się do pewnego poziomu. I masz jak w banku, ze Ci w tym pomogę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak prawdę mówiąc...
Wątek Aj-sida, ale sissel wypowiada się najwięcej, a formalnie w tym wątku nie potwierdziła przybycia.:)
Ja czynię powinność i potwierdzam przybycie na ognicho...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam z Aj-Sidem zestawiony hotlink.
On jest guru imprezy i jego decyzje są wiążące.
Nie chce podawać tel na forum - ok.
Mój nr: BBB 939 I70
Jakby ktos nie mógł trafić albo przyszedł za późno, jak będziemy realizowac Paln B, to dzwońcie.

nr zniekształcony, ale odczytywalny dla człowieka. Mam botofobię :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

dla mnie również nie jest istotna ilość człowieków, tak jak napisałeś sadyl, że nawet we dwóch będziemy się świetnie bawić to wiemy,że będzie nas więcej:) pytanie moje było:
po pierwsze ze względu na pytania na priv "a ile osób"..."a kto" itp;)
ale po drugie - w sobotę muszę podać ilość osób i inne szczególy "odpowiednim służbom" ;) - nie ma to znaczenia jeśli będzie 9osób zamiast 8 ale jeśli podam ,że będzie 6osób a przyjdzie 30?...albo 60?....albo ...no dobra ,większych liczb nie znam ale może być nas dużo:)))

Dziękuję :)

Miło by mi było przemykac między Twymi kolanami w obie strony i często :)

To rozumiem. Rzadko się odzywa, ale konkretnie.

nie wiem czemu ale już kilka razy miałem skojarzenie po tym co piszesz i jak piszesz...no i po tym teraz czy zamiast sissel nie powinno być "Mała Mi"? ;)...a może to jakaś bliska rodzina? ;)

Spoko, spoko, będę ;)
Taki jest plan!!!

Myślałem o stronce, gdzie będzie wykaz partycypantów.
Na zasadzie: dołączasz, podajesz maila, dostajesz maila zwrotnego z weryfikacją i wówcczas się dana osoba poakzuje.
Niestety - zaponiałem haseł do mojej Netowej bazy MySql (wszysttkie dane są na lapku, który własnie jest u p. Doktora)
Ale czy tak naprawdę jest to istotne, kto będzie?
Ważne, ze będzie ognisko - a kto NIE dołączy ten (... dowolne szydercze czy obraźliwe stwierdzenie...)

Ten wzrost ma swoje plusy... istota przemyka między kolanami :)
Porozmawiamy jak będziesz w moim wieku... :)))

sissel - to było do sadyla...tylko się zawsze wepchasz ze swoimi postami....i to bez kolejki z resztą;)...ta dzisiejsza młodzież... za moich czasów...;))

no to "Przejdźmy od słów do czynów. Chciałem powiedzieć kilka słów." ;))
czy jest możliwość aby osoby zdecydowane ...lub prawie zdecydowane;) zgłosiły się albo na priv albo nawet tu? ( niektórych nie muszę pytać ,bo to oczywiste i wynika z postów... może ja też wpadnę na moment;))
To tak w celach statystycznych...i zapewnienia ew.opieki geriatrycznej;)

Co Ty się tak szeroko uśmiechasz? Przecież nie wiesz co mnie w Sadylowej wypowiedzi poruszyło.

:))))))))))))))))

Za dużo by komentować.

> skąd więc znasz takie określenia jak "ecru"

Za dużo przebywam z kobietami :)

> nie mogłem się powstrzymać od komentarza;)

i dobrze!

Dla samousprawiedliwienia:
Koleżanka kilka dni temu porposiła mnie, abym będąc w L-M (gdzie w zasadzie mógłbym być na liście płac) wymienił jej, zakupione przez Nią firanki - na takie same, ale bez wad.
P. Paulina w BOK-u (uwielbiam Ją) przyjęła reklamację bez problemu - i żeby nie tworzyć bytów (brzytwa Ockhama) zaproponowała wymianę - zamiast zwrotu i zakupu innych.
Polazłem na właściwy dział, znalazłem co trzeba (tzn to samo oznaczenie i te same wymiary) po czym p. Paulina dobrze sie ubawiła, mówiąc:
"wie Pan - przyniósł Pan do reklamacji firanki ecru - a wybrał Pan białe zasłony"
Czyli: nie jest ze mną żle :)

... albo sami z bólem głowy :)

niech spróbuje nie być.... od niedzieli musiałaby zmienić nick bo tu będą sami wkurzeni jak się nie stawi ;)

aaaaa.... tera rozumiem- to się zna , rozróżnia,umie nazwać itd. ....ale prawdziwy maczo nie może ot tak .... ;)))) zawsze chciałem być "prawdziwym macho"!;)...a wyszło jak zawsze:( ;)))

Inne tematy z forum

Kiedyś byłem młody (3 odpowiedzi)

Dobry wieczór. jakoś mnie naszło na sentymentalne przemyślenia o mijającym czasie. Będzie już 20...

Co robić? (5 odpowiedzi)

Witam, właśnie się dowiedziałam, że partner miał konto na portalu randkowym. Założył jakiś czas...

Jak poprawnie zmierzyć długość wacka? (5 odpowiedzi)

Czytałem jak niektórzy się żalą ze maja za małe wacki bo raptem z 11cm. Może źle mierzą? Różne...