Do Szkoły Rodzenia P.Basi trafiliśmy oczywiście z polecenia-że super szkoła, że fachowa pomoc, że przydatne informacje dotyczące "obsługi maleństwa".
i faktycznie P.Basia przekazała nam ogromną wiedzę dot.pielęgnacji maleństwa. co jest ważne, co mniej, na co zwrócić szczególną uwagę. pod koniec kursu byliśmy dużo dojrzalsi i mądrzejsi, a przede wszystkim, bardziej świadomi tego co nas czeka i jak sobie z tym radzić.
było to dla nas tym bardziej ważne, że nasi rodzice mieszkają w innych miastach i liczyliśmy się z faktem, że nie zawsze będą mogli służyć radą i pomocą na czas. P. Basia to taka "dobra ciocia" która przygotowała nas na nadejście maleństwa,a dodatkowo służy radą i pomocą do dziś. jestem jej wdzięczna że w każdej chwili mogę do niej zadzwonić i się poradzić bądź rozwiać nurtujące mnie wątpliwości. to dla mnie bardzo ważne wiedzieć że mój syn jest pod dobrą opieką (to właśnie P. Basia jako pierwsza stwierdziła asymetrię i nierówne napięcie mięśniowe naszego Olka).

Choć Aleksander ma już pół roku nadal chodzimy do Bobasa na gimnastykę i ciekawe zajęcia teoretyczne (dot.odżywiania, udzielania pierwszej pomocy niemowlęciu,itp)

POLECAMY wszystkim przyszłym rodzicom.