grypa zoladkowa,,,

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
co wam pomaga na ta chorobę:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: grypa zoladkowa,,,

Sucharki, kisiel owocowy, z lekow to smecta, a takze warto uzupelniac wode i elektrolity. Spozywaj duzo plynow a w aptece mozesz kupic tabletki musujace np. Litorsal- ja po nich lepiej sie czulam. Kiedys rotawirusem sie zarazilam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przede wszystkim pamietaj o spozywaniu plynow zeby sie nie odwodnic

Przechodziłem kilka razy, z rożnym nasileniem (najgorzej za pierwszym razem3 dni LB i potłuczony jak po wypadku). Najlepszym sposobem jest węgiel w dużych ilościach na raz ( ja brałem 10-20 tabletek). jest bezpieczny i nie można go przedawkować. W przeciwieństwie do innych preparatów pochłania toksyny znajdujące się w całym przewodzie pokarmowym. Węgiel się bierze do skutku. Do jedzenia polecam ryż z cynamonem bez niczego ( cynamon ma właściwości antyseptyczne i dodaje smaku), do picia elektrolity typu orsalit i podobne. Dużo pić. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Ja polecam ten lek
http://www.doz.pl/leki/p1132-Nifuroksazyd
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

mi kiedys ktos polecil cole i paluszki slone....
i nie wiem czy autosugestia czy nie ale wydaje mi sie ze pomoglo:) a na pewno nie zaszkodzilo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

najwazniejsze to uzupelniac prawidlowa flore bakteryjna, mozna preparatami z apteki albo actimelem, ktory calkiem spoko wchodzi przy zoladkowej.

Duzo pic i czekac az sie skonczy :)

Inne tematy z forum

Olej CBD na raka (8 odpowiedzi)

jakiś czas temu doszły mnie straszne wieści się że moja mama ma nowotwór jelita grubego.W tym...

Feromony na podryw (5 odpowiedzi)

Tyle jest opinii na temat feromonów że normalnie mam wodę z mózgu. Mianowicie szukam feromonów...

Łuszczyca leczenie domowe olejkami konopnymi z CBD (20 odpowiedzi)

chciałbym się podzielić z Wami swoimi spostrzeżeniami, może akurat komuś przydadzą się moje...