hulajnoga dla 6latka

Temat dostępny też na forum: Kupię
Moze ktoras z was ma na sprzedaz hulajnoge z duzymi kolami? Ogladalam na allegro to kosztuja od 150 do 250 zł... Moje dziecko mialo juz 6 ale na malych kolkach i wszystkie sie uginaly po pewnym czasie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: hulajnoga dla 6latka

Mam taką na dużych kółkach
http://allegro.pl/spokey-hulajnoga-aluminiowa-trickroll-kolka-125mm-i2345502968.html
Nowa w kartonie 70zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kasia, ona jest na duzych kolkach? Myslalam o takiej gdzie obciazenie bedzie do 100 kg, wlasnie w takim stylu moje dziecko mialo juz 6 i w miejscu gdzie ona sie sklada po okolo miesiacu haczyl podwoziem o ziemie... Nie chcialabym kupic kolejnej takiej gdzie nie utrzyma jego wagi choc on wazy 22 kg

w lidlu będą za tydzień fajne aluminiowe, mój syn ma taką samą i rok już śmiga na niej:) wcześniej też 2 dobił tak, że kółka się wyginały.

a masz jakies zdjecie jak one wygladaja?

http://allegro.pl/komfortowe-hulajnogi-sportfun-z-pompo-kolami-i2305477002.html

my mamy taką kupiłam jak syn miał 5,5 roku i smigał - teraz ma 7,5 i jeszcze mu posłuzy napewno ze 2 lata , nawet ja bym na niej pojechala :-) polecam jest naprawdę fajna

no i wlasnie o takiej konkretnie myslalam :) w tym przypadku mam pewnosc ze sie nie ugnie :P Ale babcia chce sie dolozyc wiec prezent na dzien dziecka raczej bedzie wlasnie taki... Rozumiem ze hulajnoga spisuje sie dobrze?

ew. taka http://allegro.pl/hulajnoga-hudora-hornet-205mm-niemiecka-skla-100kg-i2332582436.html
też dobra będzie na takich kółkach , na mniejszych nie ma sensu kupowac juz

tak hulajnoga sprawuje się swietnie do tego stopnia ze mój syn nie chce jezdzić na rowerze ....ehhh ale z czystym sumieniem polecę ją u nas tez to był prezent na dzień dziecka 2 lata temu

no wlasnie do tych na malych kolkach jakos nie mam przekonania...

ew . ta z kółkami 20 cm tez mogła by być ale to na rok -dwa najwyżej a ta moja i dla 9-latka pewnie będzie dobra
Napewno koła min 20 cm nic mniejszego sie nie opłaca .

dziekuje za pomoc :) bardzo mi sie przydała :) przynajmniej juz wiem czym kierowac sie przy zakupie :)

bardzo proszę :-) przygotuj się jednak na to ze jest ona dośc cięzka - prawie jak rower ale mój syn nie narzekał bo jedzi się baardzo wygodnie na pompowanych kołach

waga to juz maly problem :P wole aby byla ciezka i solidna niz mialaby byc to kolejna ktora po miesiacu pojdzie w kosz :)

Nie mam pojęcia jak z tą co ja mam na sprzedaż, ale jeżeli chcesz jednak zainwestować to ja polecam hulajnogi z micro
http://allegro.pl/hulajnoga-micro-sprite-swiss-4-kolorow-wysylka-24h-i2336409554.html

Pomimo małych kółek, na niej się płynie a nie jeździ

My mamy mała wersję mini micro dla córki 2,5 letniej i już wiem, że nie kupię żadnej innej hulajnogi jako kolejnej

Ceny wysokie, ale jej córka nigdy nie dobije, po drugie później za bardzo dobrą cenę odsprzedasz ją dalej

Martuchowata, waga jest ważna.
Czytałam bardzo dużo na temat hulajnog.
Hulajnoga powinna być lekka ;)

Aha, no to jeszcze musze sie douczyc :P Do dnia dziecka jeszcze troszke czasu wiec poczytam, przemysle i zakupie :)

moj syn jednego lata zajedził 2 hulajnogi z malymi kólkami - łożyska siadły , kólka sie zatarły poza tym była dla niego za mała i niewygodna bo on jest dość wysoki - sam mówi ze o wiele lepiej mu się jezdzi na tej z kołami pompowanymi bo prawie jak na rowerze :-)
ale różnie moze być zalezy czego dziecko oczekuje ...minimicro sa fajne ale drogie w tej ceie wolę juz z pomopowanymi kolami .
Waga jest wazna to prawda ale normalne koła dają inny komfort jazdy , są normalne hamulce jak w rowerze (w rączce i nożny ) tak więc zdecydowanie różnią się . Bo jeśli chcesz taką laciutką którą można zlożyć i wszędzie zabrac to ta nasza raczej sie nie nadaje ,

jakos nie zalezy mi na tym by moc ją zlozyc, i tak kazda jedna zawsze stała na klatce. Do bagaznika tez sie zapewne zmiesci :)

noo wiesz nie wiem jaki masz bagażnik ale to w zasadzie tak jakbyś rower w całości miala wozić więc przemyśl to :-) ona jest spora :-)

bagaznik pojemny :P skoda octavia w sedanie, rower syna wchodzi bez problemu wiec hulajnoga zapewne tez wejdzie :)

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/hulajnoga-na-pompowanych-kolach-12-cali-ogl5023969.html

moje dziecko zobaczylo ta hulajnoge i powiedzialo ze tą chce! :) czy mozemy ja zarezerwowac?

czy ktos ma kontakt do ~:) ??

Inne tematy z forum

Wrzucanie fotek - ktok po kroku ver.2.0 (47 odpowiedzi)

Jako, że imageshack się zepsuło, wersja z innym hostingiem: 1. Wchodzimy na fotoo.pl...

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

jak oszczedzacie ? (27 odpowiedzi)

witam dziewczyny napiszcie plis jak oszczędzacie, jakie formy, jakieś rygory, albo na czymś...