ile zaplacic niani za pomoc przy noworodku?

Temat dostępny też na forum: Rumia Rodzina i dziecko
to moje pierwsze dziecko i szukam niani ktora razem ze mna pomoze przy dziecku nie oczekuje sprzatania czy gotowania lecz przebrac mala dac kilka wskazowek termin mam na luty i od lutego chcialabym nianie poradzcie ile za godz mysle ze 9godz na poczatku dziennie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ile zaplacic niani za pomoc przy noworodku?

myślę,że 8zl godz

najlepiej to bym potrzebowala z zakwaterowaniem...

gdzie mieszkasz?

w Rumi na nowym osiedlu Rumia Park kolo auchan..

na weekendy moge polecic nasza opiekunke,,,, osoba młoda(30 lat) z 10 letnim doswiadczeniem,wykształcenie kierunkowe,super podejscie do dzieci bardzo kontaktowa osoba ,ale troche daleko....bo my z Przymorza...

to mnie nie ratuje bo ja mam psa w domu i musze wieczorem z nim wyjsc a jak wezme pania na 8godz to mi nic nie daje bo pozniej nie mam z kim dziecka zostawic wiec tylko z zakwaterowaniem

a szukałaś na http://www.niania.pl albo http://www.opiekunka.org ja właśnie tam znalazłam. co prawda szukałam jakieś dwa miesiące, przebrnęłam przez kilkanaście rozmów kwalifikacyjnych... ale było warto, bo "moja " niania jest super :)

Inne tematy z forum

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

Wyprawka dla dzidziusia, kiedy zacząć kupować? (38 odpowiedzi)

Hej, kiedy zacząć kupować wyprawkę dla dzidziusia tak (na raty)? I co kupować najpierw a co w...

Gdzie kupię duże kartony? (20 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?