infekcje w ciazy

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witajcie po dlugim czasie. Znow potrzebuje pomocy ;)
Moim problemem sa powracajace infekcje. Bralam juz nystatyne plus masc clotrimazolum (nie wiem jak to sie pisze), ale grzybica wrocila, wiec bralam pimafucin no i kurcze znow wraca...jak sie przed tym g...za przeproszeniem uchronic? dodam ze maz tez byl przeleczony tabletkami oraz mascia clotrimazolum i ciagle to wraca....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: infekcje w ciazy

Bo clotrimazolum można sobie wsadzić niestety...Ja jak coś się dzieje używam maść/krem pimafucort i jest ok, Ewentualnie dobre są też globulki Gyno Pevaryl(lub gymno pevaryl) - drogie ale działają--> na receptę tak samo jak pimafucort.
Albo poproś lekarza niech zrobi Ci wymaz i antybiogram niech zrobią od razu to będzie wiadomo co zadziała w Twoim przypadku.

Miałam dokładnie tak samo, brałam również te same leki i nic nie pomagało, jadłam "tonami" żurawinę, brałam urosept i nic.Urodziałam zdrową, śliczną córkę.

hej,
mi w tych sprawach bardzo pomogła dr Głuchowska z Evi-medu, normanie jak ręką odjął!! i nie powrócilo....

ja mam infekcje cala ciaze od samego poczatku az do dzis.caly czas wpycham w siebie rozne tabletki dowcipne:]co miesiac inne ...taki urok organizmu w ciazy.widocznie masz tak samo.

podnoszę :P

nie wiecie przypadkiem w której aptece dostanę Gyno-Pevaryl Combipack (globulki+krem)???

byłam już w dwóch - ponoć nie mają nawet w hurtowni :/

dzwoniłam do trzeciej - też nie mają :P

a ja dzisiaj dostałam na to receptę :/

jakis czas temu mieli w aptece w gdyni na przeciwko urzedu miasta

a mi pomogły globułki clotrimazolum.

Mi zdecydowanie pomógł Gynoxin- globulki dopochwowe. Wzięłam tylko 1, bo tak miałam przepisane przez lekarza i po kilu dniach, jak ręką odjął. Od ponad dwóch miesięcy nic mnie nie nęka, żeby nie zapeszyć:), a wczesniej ciągle.

zadzwoniłam do mojej Lekarki - powiedziałam, że zestaw jest nie do zdobycia :P Kazała przyjechać do siebie do gabinetu i przepisała mi nową receptę na inny lek :) mam mieć do odbioru jutro(w aptece nie było ale zamówili)

Inne tematy z forum

Gdzie kupię duże kartony? (19 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Mrowki Bigbitowki - kto zna? (21 odpowiedzi)

Chodzi mi o tekst tej piosenki, spiewalam jak bylam mala, ale nie pamietam, a chcialabym nauczyc...