inhalator z lidla?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
musze kupic inhalator dla moich dzieci
jest to dla mnie nowosc gdyz w mojej rodzinie taki sprzet nie byl nigdy potrzebny i teraz takie moje pytanie
...co sadzicie o inhalatorze z LIDLA? czy warto taki kupic jaka jest gwarancja i czy za taka cene nie popsuje sie po kilku uzyciach?..."
bardzo prosze o porade i wasze komentarze
z gory bardzo dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: inhalator z lidla?

Witaj
a jaka jest jego cena ?
Jak potrzebowałam dla mojego syna to dostałam zniżkę od mojej lekarki pediatry kosztował wtedy mnie 190.00zł .Rzeczy z Lidla są stosunkowo ok .Popatrz w sklepach medycznych może jaka jest różnica ?Moj inhalator obsługuje już 3 pokolenie nigdy się nie zepsuł .
Pozdrawiam

cen jest nie do porownania z innymi bo jest to 99zl

myślę,że jest ok,ja mam inhalator z niższej półki i jest super jak dla mnie....

Ja kupiłam taki inhalator w Lidlu w zeszłym roku. I w ciągu tego roku był używany przez dwójkę dzieci prawie cały czas i nic mu się nie stało. Ale teraz po doświadczeniach z chorobami moich dzieci, wolałabym dołożyć i kupić taki, którym można robić inhalacje na leżąco i który jest cichszy.

W Lidlu chcesz kupić inhalator? :) Lepiej nie. Taki sprzęt lepiej nabyć w aptece, albo w jakimś sklepie medycznym. W końcu chodzi o zdrowie. Ja poleciłabym Ci ten https://sklep.chde.pl/choroby-pluc/32,microlife-inhalator-pneumatyczno-tlokowy-neb-50a.html - cenowo podobnie to wygląda, a jakość jest o wiele lepsza.

Inne tematy z forum

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Jak odpieluchować malucha? (37 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie mi proszę co mam zrobić :) Mój synek ma rok i 7 m-cy i od dziś postanowiłam...

Jaką nakładkę na WC polecacie? (11 odpowiedzi)

Jestem zielona w temacie, każda pasuje? jaka jest najlepsza, najwygodniejsza? proszę o poradę....