morrion exclusive

Witam,

zamierzam kupić krzesła i stół od w/w producenta z Pasłęka?Może ktoś już coś kupował od nich i wie coś, co powinnam wiedzieć PRZED zakupem? jakieś wady zalety?

Będę wdzięczna,
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: morrion exclusive

Kupowałam krzesla w tej firmie równo rok temu przed świętami.
szczerze polecam sa solidne termin realizacji wtedy byl 2 tyg.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja kupiłam 12szt. krzeseł i zaoszczędziłam ok 500zł między ceną w sklepie a zakupem bezpośrednio w firme. doradzono mi krzesła na pasach i z tego wyboru jestem bardzo zadowolona krzesła są wygodne i solidnie wykonane
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam podobne doświadczenia - solidne wykonanie, świetnie się prezentują i wytrzymują naprawdę wiele :) Warte swojej ceny.

Nie znam ich zupełnie, ale w sumie chętnie sprawdzę zawsze to od producenta taniej

Witam
czy może ktowś wie w jakim sklepie w trójmieście są dostępne krzesła Morrion Meble.
Miałam przyjemność użytkowania krzeseł tej firmy w prestiżowym hotelu są bardzo wygodne i estetycznie wykonane.
Z góry dziekuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

Jaki stolik kawowy (6 odpowiedzi)

Jaki stolik kawowy pasuje do narożnika i małego nowoczesnego wnętrza:-)proszę o focie

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (82 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...