jaka torba na wózek?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Potrzebuję Waszych opinii o torbach do wózka :)
Chcę taką kupić i nie wiem czy powinnam się kierować przy jej wyborze. Może macie jakieś cenne wskazówki?
Z góry dziękuję :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jaka torba na wózek?

ja miałam w zestawie z wózkiem, była badziewna:) mi się bardzo podbały xlanderowe (coś koło 100 kosztują), przegródki, bajery itd, a po tym jak przemyślałam temat to kupiłam sobie kilka fajnych dużych toreb na długim pasku i przzzewieszałam przez rączkę

jeszcze jakieś wskazówki?
czy obojętnie co mi będzie dyndać? :)

hmmm... ja miałam super torbę w zestawie z wózkiem Kadexa. Była porządnie zszyta, miala przegródki, trzymała się sztywno.
Teraz mam Mikrusa i jest zdecydowanie gorzej wykonana, jak wisi to sie robią brzydkie szpary, itp.

Chyba najlepiej żeby byla duża, solidnie wykonana, miała przegródki, a w środku bardzo przydatne są takie gumki do wsadzenia butelki.

najfajniejsza torba jaka mialam, byla do x-landera (super material, solidna, duzo przegrodek, fajne zaczepy - nie na pasek). zostawilam ja sobie do obecnego wozka (podwojnego). najgorsza jaka mialam - tako - wykonanie badziewne, zapiecie idiotyczne i niepraktyczne, zero przegrodek.

Ja mialam torbe x-landera i rzeczywiscie jest fajna, ale nowe sa drogie. Kosztuja ponad 100 zl. Ja kupilam jakies 2 miesiace temu taka torbe allegro.pl/torba-do-kazdego-wozka-delti-nursery-bag-i1674557883.html tylko, ze w akpolu. Kosztowala 66 zl, ale jakosciowo jest super. Ma kilka fajnych i praktycznych przegrodek, jedna nawet taka ala plastikowa wrazie jakby soczek sie wylal to nie zaleje np.tel lub dokumentow. Naprawde torba jest super. Kosztuje polowe tego co x-landera ale ja jestem bardzo zadowolona. Byly tez torby za okolo 40-50 zl, ale o wiele gorsze i mniej praktyczne.

;-) http://allegro.pl/torba-do-kazdego-wozka-delti-nursery-bag-i1674557883.html

pisałam kilka godzin temu ale zerwało mi połączenie ;) i post przepadł :/

otóż dwa razy w ciągu roku kupowałam ten sam model torby - do 2 wózków ;) coby kolorystycznie pasowała :]

torba duża :) pojemna :) po bokach na zew. ma 2 kieszonki :) z przodu 1 zapinana :) w środku "na plecach" torby są 2 kieszonki, po bokach i na przodzie - gumki :)
ma długi pasek - z zatrzaskami dzięki którym można przypiąć ją na rączce wózka :] można ją nosić na ramieniu lub przewieszoną na skos :)
ma też krótkie uszy do noszenia w dłoni ;]

polecam sprzedawcę - ma duuuży wybór kolorów :] błyskawiczna wysyłka :) super kontakt - mi doradzali co do koloru torby ;) żeby pasowała do obecnego wózka :] (nie wiedziałam czy monitor nie przekłamuje odcieni)

http://allegro.pl/babylux-super-torba-do-wozka-dzieciecego-i1690308704.html

sprzedawca "baby_lux"

Ja kupilam w Lidlu świetną torbę za 49 zł :)

Moze znajdę foto...

image

Taką o :) Jak ta po prawej

Dziękuję za wszystkie cenne wskazówki.
MamaMarty
ta torba jest super z Lidla, własnie taką bym chciała, ale pewnie już ich nie będzie w sprzedaży :(

Mega pojemna i dobra jakościowo torba jest od Kinder Hop :)

Inne tematy z forum

Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (33 odpowiedzi)

Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić, za dużo tego...

Gdzie się fajnie ubrać w rozmiarze xxl? :-( (47 odpowiedzi)

Mam dwoje dzieci. Przed drugą ciążą mocno przytyłam. Teraz młodsze dziecko ma prawie 6 miesięcy....

jaki prezent dla teściowej na 70-tkę? (27 odpowiedzi)

może macie jakis oryginalny pomysł?