jaka torba na wózek?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Potrzebuję Waszych opinii o torbach do wózka :)
Chcę taką kupić i nie wiem czy powinnam się kierować przy jej wyborze. Może macie jakieś cenne wskazówki?
Z góry dziękuję :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jaka torba na wózek?

ja miałam w zestawie z wózkiem, była badziewna:) mi się bardzo podbały xlanderowe (coś koło 100 kosztują), przegródki, bajery itd, a po tym jak przemyślałam temat to kupiłam sobie kilka fajnych dużych toreb na długim pasku i przzzewieszałam przez rączkę

jeszcze jakieś wskazówki?
czy obojętnie co mi będzie dyndać? :)

hmmm... ja miałam super torbę w zestawie z wózkiem Kadexa. Była porządnie zszyta, miala przegródki, trzymała się sztywno.
Teraz mam Mikrusa i jest zdecydowanie gorzej wykonana, jak wisi to sie robią brzydkie szpary, itp.

Chyba najlepiej żeby byla duża, solidnie wykonana, miała przegródki, a w środku bardzo przydatne są takie gumki do wsadzenia butelki.

najfajniejsza torba jaka mialam, byla do x-landera (super material, solidna, duzo przegrodek, fajne zaczepy - nie na pasek). zostawilam ja sobie do obecnego wozka (podwojnego). najgorsza jaka mialam - tako - wykonanie badziewne, zapiecie idiotyczne i niepraktyczne, zero przegrodek.

Ja mialam torbe x-landera i rzeczywiscie jest fajna, ale nowe sa drogie. Kosztuja ponad 100 zl. Ja kupilam jakies 2 miesiace temu taka torbe allegro.pl/torba-do-kazdego-wozka-delti-nursery-bag-i1674557883.html tylko, ze w akpolu. Kosztowala 66 zl, ale jakosciowo jest super. Ma kilka fajnych i praktycznych przegrodek, jedna nawet taka ala plastikowa wrazie jakby soczek sie wylal to nie zaleje np.tel lub dokumentow. Naprawde torba jest super. Kosztuje polowe tego co x-landera ale ja jestem bardzo zadowolona. Byly tez torby za okolo 40-50 zl, ale o wiele gorsze i mniej praktyczne.

;-) http://allegro.pl/torba-do-kazdego-wozka-delti-nursery-bag-i1674557883.html

pisałam kilka godzin temu ale zerwało mi połączenie ;) i post przepadł :/

otóż dwa razy w ciągu roku kupowałam ten sam model torby - do 2 wózków ;) coby kolorystycznie pasowała :]

torba duża :) pojemna :) po bokach na zew. ma 2 kieszonki :) z przodu 1 zapinana :) w środku "na plecach" torby są 2 kieszonki, po bokach i na przodzie - gumki :)
ma długi pasek - z zatrzaskami dzięki którym można przypiąć ją na rączce wózka :] można ją nosić na ramieniu lub przewieszoną na skos :)
ma też krótkie uszy do noszenia w dłoni ;]

polecam sprzedawcę - ma duuuży wybór kolorów :] błyskawiczna wysyłka :) super kontakt - mi doradzali co do koloru torby ;) żeby pasowała do obecnego wózka :] (nie wiedziałam czy monitor nie przekłamuje odcieni)

http://allegro.pl/babylux-super-torba-do-wozka-dzieciecego-i1690308704.html

sprzedawca "baby_lux"

Ja kupilam w Lidlu świetną torbę za 49 zł :)

Moze znajdę foto...

image

Taką o :) Jak ta po prawej

Dziękuję za wszystkie cenne wskazówki.
MamaMarty
ta torba jest super z Lidla, własnie taką bym chciała, ale pewnie już ich nie będzie w sprzedaży :(

Mega pojemna i dobra jakościowo torba jest od Kinder Hop :)

Inne tematy z forum

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (10 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

firanki przez internet??? (17 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

dr Kiełkowski- opinie? (17 odpowiedzi)

Witajcie, dużo tu różnych opini o lekarzach, ale ciągle przewijają się te same nazwiska. Macie...