jaką zmywarkę polecacie

Witajcie, planuję zakup zmywarki. Jaką polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jaką zmywarkę polecacie

Amica. Niektórzy krytykują, ale ja mam wszystkie sprzęty amici i super funkcjonują. A cena bardzo przystępna.

Dziękuję za odpowiedź, ale na Amice się sparzyłam.

mam zmywarkę siemens i bardzo sobie ją chwalę :)dodam że siemens robi "plastikowe" i metalowe - ja mam metalową ;) i mam ty na myśli obudowę zmywarki :) mam tylko 4 programy a używam prawie non stop jeden ;) od czasu do czasu taki drugi szybki :)
dodam że mam zmywarkę do zabudowy :) model: sn64m030eu

właśnie słyszałam że siemens robi dobre zmywarki. Potrzebuję zmywarki wolno stojącej.

ja mam whirpoola - niewiem jaki model, stalowa, 45 cm szerokości i mieści bardzo dużo naczyń, jest bardzo cicha - co istotne ze względu na pokój z aneksem kuchennym - (często przypominam sobie o zmywarce jak dzwoni że się skończyło mycie), nie mam porównania z innymi firmami ale ja jestem zadowolona.
a co do ceny to musisz po sklepach pojeździc - nasza w media kosztowała chyba ok 1100 lub 1200 a w euro ta sama - 1500

Kupiłam Electrolux ESF67060WR, jak na razie spisuje się rewelacyjnie :)

Inne tematy z forum

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (82 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...

Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (136 odpowiedzi)

Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim własnym, nowym mieszkaniu....