jest sens otwierania w Bojanie porządnej kwiaciarni?

Witam, czy jest sęs otwierania w Bojanie kwiaciarni z prawdziwego zdarzenia?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: porządna kwiaciarnia

Wydaje mi się, że nie ma sENsu, ponieważ w Bojanie już dobre kwiaciarnie są.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 11

Są już dobre kwiaciarnie w Bojanie? Gdzie? Tą przy szkole nie dość że droga to jeszcze asortyment żaden! A o tej drugiej już w ogóle nie wspominam.. Większość osób z którymi rozmawialam twierdzą że po kwiaty jeżdżą do chwaszczyna..
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 11

Mojej żonie kupuje kwiaty w Bojanie, bukiety są całkiem ładne i w przystępnej cenie. Jak chcę coś wyszukanego to wjeżdżam po drodze z pracy do kwiaciarni w Chwaszczynie, ale tam już jest drożej. W Bojanie nie ma dużego wyboru kwiatów, ale to jest naturalne w takiej miejscowości - nie sprzedałyby się w odpowiednim czasie.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dobre. wszystko pisze jedna osoba. A ja raz kupiłem przy szkole bukiet i kwiaty były stare Po godzinie śmierdziały zgnilizną. Nie polecam nikomu a ceny mają z kosmosu.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 9

Re: jest sens otwierania w Bojanie porządnej kwiaciarni?

Ta która jest w zupełności wystarcza :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 20

Tak!!!!

Koniecznie, jest sens! Najlepiej nowoczesna.

Taka porządna z prawdziwego zdarzenia, a nie takie na niby kwiaciarnie dla babć :/

Nic w tych kwiaciarniach nie ma a jak jest to drogie, ale zazwyczaj tandeta!! A w Chwaszczynie to jeszcze gorzej.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 10

I tylko Princessa raz na miesiąc tam wpadnie po bukiecik stokrotek. Tu taka kwiaciarnia sie nie utrzyma!
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co tu za ludzie się wypowiadają???

@ jolasia Nie mów kto gdzie będzie co kupował!!!!

oddaj swoje zdanie i tyle!!! skąd ty wiesz co kto kupuje?

i na pewno nie stokrotki...nie oceniaj po nicku, bo może jestem facetem.

Kupuje codziennie kwiaty, inni tez by kupowali częściej, gdyby było coś porządnego...a że nie ma to nie kupują...

I to, że Ty nie kupujesz nie znaczy, że inni nie kupują, więc się nie wypowiadaj za innych!!!!

A poza tym nie całe Bojano udziela się na tym forum....
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 23

i co to znaczy TAKA kwiaciarnia?

a ta przy szkole się też utrzymuje, a była nowa
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

Uważam że ta przy szkole w zupełności wystarcza na Bojano. Jestem bardzo zadowolony z bukietów zamawianych, nie spotkałem się ze starym towarem zawsze jest z czego wybrać.PS. Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Skoro tak długo się utrzymała widocznie ludziom odpowiada i są zadowoleni.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 22

Zgadzam się z opinią powyżej. Zawsze kupuje kwiaty w tej przy szkole bukiety wyglądają elegancko i gustownie! Kiedyś kupiłam w tej drugiej to wstyd było pózniej mi je wręczyć poza tym było tam brudno i śmierdząco a w tej przyszkole zupełnie inaczej. Wchodząc tam zawsze ładnie pachnie no i wystrój samej witryny o czymś świadczy!!!! Uważam że z wszystkich kwiaciarni które były ta jest naprawdę na poziomie i starczy na całe Bojano i okolice.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 18

do "konto usunięte"
Skoro kupujesz codziennie i uważasz, że wybór zbyt mały to powiedz o tym właścicielce kwiaciarni. Jeśli bedzie wiedziała na jakie kwiaty z Twojej strony jest zapotrzebowanie z pewnością je kupi. Jej też zależy na kliencie, ale pewnie z kuli wróżyć nie umie.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja mogę powróżyć... z Tarota.;)
Ale tak całkiem serio, uważam, że na otwarcie kolejnej kwiaciarni w tak niewielkiej miejscowości, trzeba mieć dużą odwagę cywilną i nadmiar kapitału... myślę, że to może nie wypalić.
Osoby, które tak zajadle tutaj pokrzykiwały, jaki to mały jest wybór asortymentu biadolą bez celu i sensu - nie można mieć ogromnego asortymentu gdy nie ma zainteresowania, tego nie przeskoczy nikt.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

A może zamiast kwiaciarni - księgarnia:)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

O! Bardzo sympatyczny pomysł.:D
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jest nowa kwiaciarnia!! Szału nie ma 3 kwiaty na krzyż!! Asortyment bardzo ubogi!!! 12 otwarcie a tam świeci pustkami wstyd jak na otwarcie!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

No to prawda też byłam, chciałam kupić kwiata ale kobieta coś tam burknęłą że nie bo nie ma cen!!! Dziwne.....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

a gdzie ta kwiaciarnia?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

przy szkole!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

nowo otwarta kwiaciarnia jest w centrum ogrodniczym, poki co na rozruchu, ale zycze aby się rozwinęli, bo zapowiada się fajnie...pozdrawiam wszystkich krytyykantow
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

W tej przy szkole zawsze kupowałam i to dosyć czesto, no i tak tez zrobilam kiedy zamowilam wieniec i wiazanke na pogrzeb. Wieniec za 70zł miał byc z białymi liliami, dostałam różowe lilie i ogolnie był cały rózowy a liscie prawie ze zółte. A i to wieńca nie przypominało tylko wiązanke za ok 40zł. Wiazanka fioletowa (tez mialy być jasne kwiaty) która sie sypała. Jakbym sie nie śpieszyła na pogrzeb to napewno bym tych kwiatów nie wziela
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8

Jak się zamawia tak się ma!!! Nie spotkałam jeszcze wieńca za 70 zł!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie miał być jakiś wielki tylko skromny. Niech byłaby nawet ładna wiązanka z kwiatów które chciałam. Ale bez przesady, takie kwiaty to raczej na urodziny (oczywiście jakby były świeże) a nie na pogrzeb! Gdyby robiła to szefowa kwiaciarni napewno bym dostała to co zamówiłam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Miałam przyjemność być w nowej kwiaciarni w centrum ogrodniczym.Asortyment nie byle jaki, eksponowany z gustem i smakiem.Kwiaty cięte świeże,doniczkowe nie pospolite.Pracowałam w wielu kwiaciarniach ale klimat tej zauroczył mnie.Życzę powodzenia i oby tak dalej.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

a co myślelibyście o otwarciu jeszcze innej branży w Bojanie?
mieszkam tu od niedawna i chcialabym zainwestować trochę pieniędzy... może kosmetologia>?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pawle - A może głupolog?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Otwiera się 4 kwiaciarnia w bojanie haha gratuluję odwagi!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewnie będzie tak długo tj poprzedni warzywniak...
Kto otwiera w Bojanie 4 kwiaciarnie!!!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam w tej 4 kwiaciarni mała klitka!! Dużo kiczowatych sztucznych kwiatów!! Generalnie szału nie ma cenowo tj w innych kwiaciarniach i ta pani sprzedawczyni słaba flejowata nie potrafiła mi doradzić.....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

jest sens tylko musi być dobrze zaopatrzona a nie trzy kwiatki na krzyż
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nooo i co!!!! Kwiaciarnia w warzywniaku nie była długo!! Zamknęła się, kwiaciarnia Irenka zamknięta, kwiaciarnia w ogrodniczym zamknięta!!!
Została kwiaciarnia najlepsza z tych które były, czas pokazał.....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Powstala nowa kwiaciarnia oby się utrzymala i był jakiś wybor a nie jak te poprzednie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zobaczymy jak długo.....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

W poprzednich był wybór w szczególności tej gdzie teraz są ubezpieczenia tylko za mała rotacja ludzi, a trzeba zarobić na czynsz i opłaty....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co butik u góry też ledwo ciągnie dlatego wynajął drugie pomieszczenie bo czynsz za duży....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

A gdzie ta kwiaciarnia ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Słaba ta nowa kwiaciarnia jak poprzednie się nie utrzymały gratuluję odwagi już kiedyś była w tym miejscu kwiaciarnia masakra!!!! Z resztą nie chce się wchodzić po schodach z resztą mała klitka!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłam w tej nowej kwiaciarni nic specjalnego, nie powala podobnie jak ciucholand obok.
W tej przy szkole duży wybór i jak zawsze piękna witryna, zawsze można coś wykombinować pieknego w domu.Gratulacje dla tej pani za talent!!! Ma to coś....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Prawda że witryna w kwiaciarni na przeciwko szkoły jest ładna ale towaru nie wiele i mało efektowny... Niestety nadal muszę jeździć do Chwaszczyna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Też bylam w tej nowej kwiaciarni i uważam ze wybor niczego sobie na pewno nie gorszy niż przy szkole a nawet i lepszy mysle ze schody nie sa przeszkoda a co do malej klitki to bym podyskutowala
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Właściwie, to tak czytam od jakiegoś czasu i nie bardzo rozumiem. Czego wy oczekujecie od kwiaciarni w takiej małe mieścinie? Że będzie miała asortyment z całego świata dla tych paru klientów dziennie?
Jak chcecie mieć duży wybór w sklepach, przynajmniej takich, gdzie towar się szybko "przeterminowuje", to chyba trzeba do miasta się przeprowadzić.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Otóż to!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się z Rusałką, w Ogrodniczym są rzeczy które kosztują kilkaset złotych i co ???Nikt tego nie kupuje, bo za drogie....
Jeszcze się taki nie urodził żeby wszystkim dogodził
W tej przy szkole nigdy nie miałam problemu żeby coś kupić, niestety często jest tak że sami nie wiemy co chcemy i wtedy właśnie marudzimy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kanalizacja (6 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

AloeDent Chwaszczyno (6 odpowiedzi)

Chciałabym ostrzec przed AloeDent w Chwaszczynie Jestem po wczorajszej przymusowej ekstrakcji...

Łańcuchowa piła motorowa a normy hałasu . (36 odpowiedzi)

Czy koło Was też "kulturalni" sąsiedzi przygotowują opał do kominka ? I piłują całe dnie ? W...