język niderlandzki

Temat dostępny też na forum: Szkoły językowe Nauka
witam

zalogowałam się na forum, żeby spytać Was o mozliwość nauki j.niderlandzkiego (holenderskiego) na terenie Gdańska
czy ktoś z Was uczy/uczył się tego języka?
jeśli tak, to gdzie? ( nie interesuja mnie kursy on-line)

wielkie dzieki za wszelkie wskazówki!!!
pozdr.
b.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: język niderlandzki

Dag,
Na razie wiem o prężnie rozwijającym sie centrum jezyka niderlandzkiego w Lublinie na KUL. Niestety, strona centrum jest jeszcze uaktualniana (za miesiac powinna byc juz aktywna). Sa tez plany otwarcia takiej szkoly w Gdansku... nie wiem jednak kiedy to nastapi. Moge jedynie podac nr tel. do centrum w Lublinie (081) 445-39-45. Dzwonic tam mozna dopiero jak ruszy cały uniwerek,w październiku (najlepiej w drugim tyg.). Jak bedzie jakiś problem, moj e-mail jest.
Ik duim voor jouw!
Lu

język niderlandzki

... i jeszcze jedna molizwosc: szkola jezykowa blue bell. Wiem, ze próbują zebrać grupę. Nr tel. 058 506-44-54. adres: www.bluehouse.pl

Inne tematy z forum

Ania - ocena (5 odpowiedzi)

Przedszkole Baśniowa Akademia na ulicy Baśniowej 10 w Gdańsku w okolicach Kowal, to prawdziwa...

Rodzic - opinia (4 odpowiedzi)

Nasze dziecko przeniosło się z tej szkoły, bo było źle traktowane przez wychowawcę, nauczycielkę...

KP - ocena (4 odpowiedzi)

Jestem zachwycona i ze spokojem oddaje dziecko do Mondo. Rodzinna atmosfera, darmowe wycieczki,...