Dziewczyny!jeśli byłyście w tych okolicach dajcie proszę namiary na sprawdzony niedrogi nocleg, polećcie też co warto zobaczyc, gdzie zjeść w tych okolicach?
Re: kazimierz dolny, Pulawy i okolice- tani, sprawdzony nocleg
~mala ciezarowka
(11 lat temu)
moje okolice....tez jade niedlugo.
polecam zwiedzic- zwierzyniec.janow podlaski.zamosc obowiazkowo i naleczow!! krasnobrod tez. pozatym....chełm!! nocleg nie polece bo mam tam swoj domek i nidzie indziej nie spalam.
~Jola
(10 lat temu)
Hej, czy słyszałyście coś o hotelu Słowik w Poniatowej? Szukam właśnie noclegów w okolicach Kazimierza i natrafiłam na ten hotel, ale na ich stronie nie znalazłam nic o cenach. Ktoś coś?
~Karolina
(10 lat temu)
Jest na pewno taniej niz w samym kazimierzu i jest do niego naprawdę blisko. Masz praktycznie rzut beretem do zalewu poniatowskiego, uwierz mi, że widoki są prześliczne, Ponadto cisza i spokój.
~monia
(10 lat temu)
Ja byłam tylko w hotelu Villa Bohema. Tani to on nie jest, ale pełen luksus. Warto tam pojechać choćby na kilka nocy i odpocząć od zgiełku. Tam życie płynie inaczej...wolniej. Ja skorzystałam z weekendowego pakietu http://villabohema.pl/weekendowepakietyspa/ Masaż stemplami rewelacja!