kiedy opuszczacie łóżeczko nizej?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Bo nie pamietam jak to było za starszym, a moja mała tak fika,że się zaczynam zastanawiać czy nie opuścić o piętro niżej. Ma 5 miesięcy, narazie odwraca się tylko z pleców na brzuch
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kiedy opuszczacie łóżeczko nizej?

opuściliśmy w sobotę bo Jasiek wychodził :)

my do tej pory mamy na samej gorze

wszystko zalezy od dziecka

my na wszelki wypadek nie pokazujemy mlodemu ze mozna sie na szczebelkach podciagac :)

My też nie pokazywaliśmy, ale odkąd zaczął się przekręcać na brzuszek w łóżeczku, to zaczął zarzucać nogi na barierkę i się wspinać :) Ale on ma śmigło w tyłku po rodzicach :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

mój synek ma trochę ponad 3 miesiące, ale już zaczynam się zastanawiać nad przeprowadzką piętro niżej, bo tak fika nóżkami, że przewijak podskakuje! fakt, że on jest trochę większy jak na swój wiek

no właśnie ona też te nogi na barierkę pakuje, dzisiaj w nocy to mnie obudziło łubudubu bo tak machała nogami,że wszystko chodziło i tylko widziałam z daleka te fikające nogi

Dla bezpieczeństwa obniż.

Przecież w wyższym materacu chodzi tylko o naszą wygodę.Maluch czy to na niższym, czy na wyższym poziomie śpi dobrze;)

Ja obniżyłam na środkowy poziom ok. 4-5 miesiąca. A potem niestety spóźniłam się z obniżeniem na poziom najniższy, bo jak córcia miała ok 6,5 miesiąca to wyskoczyła mi z łóżeczka, dlatego lepiej wcześniej obniżyć. U nas na szczęście nic się nie stało, ale upadek z takiej wysokości nie wyglądał zbyt "fajnie"... Skończyło się na strachu.

ja juz miesiac temu obnizylam poziom lozeczka na najnizszy. maly juz niestety wstaje przy szczebelkach....

dlatego dla bezpieczenstwa dziecka i wlasnego spokoju, obniz na nizszy poziom ;)

a ja mam obnizone od samego poczatku,bo u nas cos nie tak bylo z tym gornym poziomem i bylam zmuszona miec nieco nizej:/

ja też muszę już młodej obniżyć :) bo wygina śmiało ciało, że hej :)))

Inne tematy z forum

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

Wakacje z dziećmi (118 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...