kojec

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
czym się kierować przy zakupie kojca ? potrzebny będzie tylko od czasu do czasu -np. by u rodziców położyć dziecko bezpiecznie spać. macie sprawdzone?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kojec

Mój Maly dostał w prezencie poniższy kojec firmy BREVI, fakt dość drogi -ok. 430 zł, ale jest świetny.

image

a my nie mamy typowego kojca, mamy łózeczko turystyczne, które potem posłuzy jako kojec :)

my też mamy kojec-łóżeczko coneco - jest super, łatwo się składa i rozkłada.

przepraszam ze wcinam sie w watek ale czy do tych łóżeczek turystycznych da rade zamocowac karuzele?

kupiłam coneco venus

Iwona- niestety nie dasz rady zamocować typową karuzelę.
Ale wiem, że są też specjalne karuzele do turystycznych.
My pokombinowaliśmy troszkę i załatwiliśmy sobie bok od drewnianego łóżeczka i na tym przywiesiliśmy karuzelę.

Rina też kupiliśmy kojec o którym pisałaś, rzeczywiście jest świetny.

My też kupiliśmy ten brevi ale mniejszy - wielkosci łóżeczka poniewaz czesto wyjezdzamy i bedziemy go uzywac zamiast turystycznego. Jest super fajoski :)

Inne tematy z forum

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...