Aga Rucińska - ocena (1) Zawsze super, Pan doktor dojeżdża nawet na Stogi i jest bardzo cierpliwy. Aga Rucińska Teresa - ocena (1) Super lekarz nawet w wigilię pomógł naszemu pupilowi Dziękuję bardzo Teresa Joanna Kreja Wójcikiewicz - ocena (1) Najlepszy Lekarz w Trójmieście! Od paru lat korzystam z usług Pana Doktora... Joanna Kreja Wójcikiewicz
JPer - opinia (1) Niedawno odeszła nasza 17-letnia kotka. Dzięki wsparciu, jakie otrzymała w... JPer Maria Grzenia - opinia (1) Chodzę do lekarza z moim psem, jestem zadowolona z profesjonalizmu... Maria Grzenia Wanda - opinia (1) Całym sercem polecam Pana Doktora Filipowicza. Pan doktor uratował życie... Wanda Hanna - opinia (1) Faktycznie można polecić. Obaj lekarze empatyczni i z ogromna wiedzą.... Hanna katarzyna - opinia (1) Pan Andrzej jest niezływkłym człowiekiem . Ma bardzo dużo empatii do zwierzat... katarzyna pacjentka z Gdyni Dąbrowy z ul.Miętowej (1) Najlepszy lekarz ,zasługuje na najwyższą ocenę,błyskawiczna reakcja na moją... pacjentka z Gdyni Dąbrowy z ul.M dziękuję (1) Jest to doktor z niezwykłą wrażliwością. Niestety moja kotka po długiej i... Karolina szczerze polecam (1) Naprawdę szczerze polecam gabinet dr.Filipowicza.Miła i profesjonalna obsługa... Jacek Uratował życie Ludwiczka (1) Z całego serca polecam lek. wet. Andrzeja Filipowicza. Doskonałe podejście do... Justyna & Paweł Dziekuje za fachowa opieke i porady (1) Chociaz w ten sposob chce podziekowac za wieloletnia fachowa opieke, rowniez... Angelika z rodzina lekarz super podejscie ma do psa wie co robi polecam w 100% (1) są dobrzy i tyle tam jest 2 lekarzy nie 1 lopi Polecam (1) Bardzo polecam leczenie zwierząt u Pana doktora i dziękuje bardzo za fachową... Marta POLECAM! !!!! (1) Witam korzystałam z usług pana doktora w czasie świąt i mogę z czystym... Kicia PODZIĘKOWANIE (1) Podziękowanie za sumiennie wykonaną pracę oraz opiekę nad pieskiem moich... Grzegorz PODZIEKOWANIE (1) DZIĘKUJEMY ZA PROFESJONALNA OPIEKE NAD PSEM I KOTEM, KONKRETNE PORADY I... jOANNA Podziękowania (1) Pan Doktor Filipowicz jest prawdziwym lekarzem z powołania. Naszym Kochanym... Magda Profesjonalizm (1) Walczylam o wzrok malej kotki znajdy miała uszkodzona rogowke oka.To w jaki... Maria