Czarny (1) Pan dr bezinteresownie zajmuje się psem pozostawionym przy budzie w tą... MJA Energia Grzegorz Heft Pan doktor uratował dwa razy naszego królika (1) Pan doktor uratował naszego królika, który dwa razy zachorował poważnie.... Sonia Polecam (1) Polecam Dr. Andrzeja wie co robi i podchodzi do tego ze spokojem. Podawał dwa... Justyna
Fachowa opieka (1) Mam dwa psy i dwa koty, więc z usług weterynarz korzystam bardzo często...... Agnieszka POLECAM!!! (1) Jestem bardzo wdzięczna za pomoc mojemu psu. Pan Doktor podjął skuteczne... Katarzyna LEKARZ Z POWOŁANIA - KOMPETENTNY I O DOBRYM SERCU !!!!!!! (1) Bardzo DZIĘKUJĘ za wszystko . . . Kasia Ania i Martyna - opinia (1) Dziękujemy za pomoc w opiece nad naszym kotkiem. Zarówno Pani jak i Pan... Ania i Martyna Zaszokowana kompletnym brakiem etyki weteryniarskiej ze strony p.Filipowicza. (5) Witam! Weszłyśmy do gabinetu we trójkę; moja mama,( pani w podeszłym wieku a... HELENA bardzo polecam (1) Pan doktor jest bardzo kompetentny i profesjonalny. Operację wycięcia 2 listw... Agnieszka Dziękuję (1) Dziękuję Panu doktorowi za skrócenie cierpień mojego pieska.Poświęcenie z... Paweł K. KasiaM. - opinia (1) Lekarz którego śmiało można polecać innym. Dr Filipowicz to człowiek... KasiaM. Nasz szczeniak żyje i ma się dobrze... (1) ...choć przeżyliśmy chwile grozy i rozpaczy. Zadzwoniłam w niedzielę... K&P GORACO POLECAM !!! (1) GORĄCO POLECAM TEN GABINET !!! MAM DWA KOTKI I DWA PSY, BYŁAM JUŻ W WIELU... KOCIARA Lekarzy jest dwoch. (1) Niestety, nie znam nazwiska lekarza, ktorego preferuje (wysoki brunet).... Klientka. Kacper (1) Myślałem że już się pożegnam ze swoim pieskiem a on go postawił na nogi w... Grzegorz Zadowolony (1) Trafiłem z psiakiem w bardzo złym stanie. Biedak czymś tak się zatruł, że... Zadowolony właściciel. Podejście fatalne (1) Jestem zawiedzona tym, z czym spotkałam się w gabinecie. Na dzień dobry... Właściciel