lodówka biała czy srebrna?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Stoję przed wyborem nowej lodówki. Przez dobrych parę lat miałam srebrną. Są i plusy i minusy takiej - ładnie się prezentuje ale znowu trzeba umieć ją czyścić - mój błąd - nierównomierne mycie co poskutkowało tym że są na niej rysy..
zastanawiam się czy kupić białą czy srebrną..
może tu otrzymam jakieś wskazówki.
cena nie gra roli.
:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: lodówka biała czy srebrna?

Zależy jaka Ci pasuje do kuchni:))

Z tymi rysami to mnie zdziwiłaś, też mam srebrną od kilku lat i się nie rysuje przy czyszczeniu więc może wszystko zależy od modelu.

na pewno od modelu -tworzywa. moi rodzice też mają srebrną i nic się z nią nie dzieje. niestety moja wygląda fatalnie :).

A jak bym miała wybierać to kupiłabym pod zlew i kuchenkę czy inne sprzęty jakie tam masz na zewnątrz. Jeżeli białe to białą jeżeli srebrne będź w innym kolorze to srebrną.

ja wybrałam srebrną pod kuchenkę i mikrofale , zlew wcześniej sprzęty i zlew były białe ,wycieram je gąbczastą ścierką wcześniej psikam cifem tym srebrnym ,nie ma zarysowań .

Inne tematy z forum

Do mam dzieci z AZS . (37 odpowiedzi)

Prosze o rade , jak radzicie sobie z świądem u dziecka . Córka 7 msc , AZS bardzo mocne , ogolnie...

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...