lodówka turystyczna jaka?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
możecie polecić lodówkę, czy są takie z wtyczką na prąd i do zapalniczki może wiecie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: lodówka turystyczna jaka?

mamy taką że można podłączyć do prądu no i do zapalniczki- przydaje się ta opcja, patrz też na to żeby się zmieściła butelka 1,5l. my kupowaliśmy w selgrosie chyba, był duży wybór ale to w zeszłym roku było.

my mamy lodówkę na wkłady chłodzące i u nas się sprawdziła :) (przy przewożeniu jedzenia na urlop)

zobacz na Allegro jakie są lodówki :) różne rozmiary i ceny :) http://www.allegro.pl/listing/search.php?sg=1&order=p&string=lodĂłwka+turystyczna

tak jak pisała jedna z przedmówczyń, super sprawdza się ta do zapalniczki i na prąd. zakupiliśmy taką 2 lata temu i to był jeden z lepszych wyborów.

sadzę, ze firma nie ma znaczenia, ważne żeby była pojemna.

Oprócz tego te lodówki działają jak termos :) Mogą nie tylko chłodzić, ale też masz opcje przełączenia i utrzymują ciepło :)

Te na wkłady są dobre jak przemieszczasz się promem i nie masz możliwości uruchomienia silnika, wiadomo akumulator mógłby nie wytrzymać zbyt długiego poboru.

jakiej wielkości polecacie tak na urlop samochodem z dzieckiem

z zewnątrz one podobnie wyglądają, wewnątrz mogą mieć przegródki. my mamy o pojemności 25 litrów, mieści butelki 1,5 litra. nasza w zupełności wystarcza.

dzięki

ktoś jeszcze podpowie

jezeli ma byc na wyjazdy gdzie nie ma pradu to polecam lodowke z zasilaniem gazowym cos jak KB7145 firmy Tristar. http://www.avde.pl/lodowki-samochodowe/kategoria/185.html

Jezeli szukasz lodówki turystycznej na wkłady to w Lidlu teraz za 60zł kupisz i lodówke i 2 wkłady :)I na dodatek jest bardzo ładna:D.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja nie wyobrażam sobie podróży bez lodówki turystycznej, często wyjeżdzam w delegacje i zawsze mam przy sobie lodówkę, ostatnio moja stara już sie wysłużyła i szukam nowej, a znalazłam takie https://poranaruch.pl/jaka-lodowka-turystyczna-opinie-ranking/
tylko nie wiem na którą się zdecydować

Inne tematy z forum

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

Gdzie mozna poogladać filmy online?? (46 odpowiedzi)

Znacie jakąś darmową stronke z fajnymi filmami online?