25-lecie ślubu

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Cześć dziewczyny! Mam problem z kupnem prezentu dla teściów na 25-lecie, może macie jakieś ciekawe pomysły. Napewno chcemy tort z ich zdjęciem ze ślubu ale najpierw szwagierka sprawdzi czy u nich takie robia;) Licze na Waszą pomoc:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: 25-lecie ślubu

olkaa moi tesciowie mieli 50 lecie slubu .
zrobilismy im niepoodzianke bo ne było ich w domku i przgotowalismy male przyjecie.
zaprosilismy dzieci i wnówki oraz ich rodzenstwo.
Na scianie wisiał napis , który zaraz ci wkleje a na prezet dostali zdjecie ze swojego slubu, pokolorowane i wywolane na płótnie.prezet nie był drogi a byli zachwyceni. Do tej pory znajomi podziwiaja ten prezent

a tydzien po dostali prezentacje na płycie z tego przyjecia

image

ten napis był duzy i naklejony na scianie
literak buyła wielkosci 20-25 cm

Pomysł jest fajny, sama nad tym myślałam, ale po pierwsze rodzice mieszkaja daleko i w sumie rocznice mają 25.12 tylko że my wtedy nie będziemy mogli być i jedziemy w tym albo następnym tygodniu, a po drugie nie widze tego przyjęcia organizacyjnie :-)Ale dzięki za myśl.

u nas tez był problem bo mieszkamy z rodzicami a ojciec nie chodzi ale sie udało

Inne tematy z forum

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...