Marcin - opinia (1) Wartość Witam polecam szkołę. Profesjonalne podejście Instruktora Pana Pawła.... Marcin Adam Górski - opinia (1) Bardzo dobra szkoła jazdy. Uczy jeździć, a nie tylko zdawać egzaminy. Kilka... Adam Górski Natalia - opinia (1) Miałam jazdy dodatkowe z Panem Pawłem i Panem Arkiem, wszystko bardzo dobrze... Natalia
Kornelia - opinia (1) Szczerze polecam wszystkim Pana instruktora Krzysztofa Drężka. Pełen... Kornelia Zadowolony - opinia (1) Bardzo dobra obsługa. Serdecznie polecam Zadowolony Natalia - opinia (1) Z całego serca polecam! Trafiłam pod skrzydła pana Mirka w ok. 7 miesiącu... Natalia Julia - opinia (1) Bardzo polecam jako instruktora Pana Arka. Przez cały Kurs panowała super... Julia AKZ - opinia (1) Szczerze polecam OSK As. Ja miałam długą przerwę od jazdy i właśnie w Asie... AKZ Dorota - opinia (1) Najlesza szkoła,polecam gorąco naukę u instruktora p.Krzysztofa, pełen... Dorota Robert - opinia (1) Z cała pewnością mogę polecić ASa dla przyszłych kierowców. Super... Robert Monika - opinia (1) Świetne przygotowanie do egzaminu już od samego początku tj. teorii to... Monika Polecam z całego serca! (1) Na osk „AS” nie trafiłam przypadkowo. Dużo osób polecało mi to miejsce, więc... Klaudia Polecam!!!! (1) Serdecznie polecam OSK AS a szczególnie instruktora Mirka G - pełen... Marta Polecam (1) Nie moglam zdać egzaminu, mialam problem z radzeniem sobie ze stresem,... Monika Polecam!!! Egzamin zdany za pierwszym razem!!! (1) Polecam Asa z całego serca! Ogromne podziękowania dla Pana Mirka... Dorota polecam z całego serca! (1) Po dwóch niezdanych egzaminach w Toruniu, po 4 latach postanowiłam wznowić... Aleksandra Pan Krzysztof Drężek Instruktor z prawdziwego zdarzenia! (1) Pan Krzysztof Drężek to Instruktor, którego poleciła mi koleżanka. Posiada... Monika Polecam !! (1) OSK As wybrałam głownie dzięki pozytywnym opinią i jak najbardziej mogę... Kasia Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z dodatkowych jazd u P. Mirka. Po nieudanych... Zuzia Polecam! (1) Serdecznie polecam wszystkim Ośrodek Szkolenia Kierowców "AS" a szczególnie... Anna