Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z dodatkowych jazd u P. Mirka. Po nieudanych... Zuzia Polecam! (1) Serdecznie polecam wszystkim Ośrodek Szkolenia Kierowców "AS" a szczególnie... Anna Dobra szkoła (1) Zdałam dzisiaj egzamin państwowy, za drugim podejściem. Jestem po kursie w... Mk
Serdecznie polecam! (1) Serdecznie polecam ten ośrodek każdemu, komu zależy na nabyciu gruntownej... Ania Polecam (1) Super szkolenie teoretyczne u Pana Stasia, oraz praktyczne u Mirka G.,... Maciek Instruktor Krzysztof Drężek i żaden inny :) (1) Miałam do czynienia z wieloma instruktorami i Pan Krzysztof bardzo od nich... Anna Najlepszy ośrodek! (1) Z cała pewnością mogę polecić AS’a dla przyszłych kierowców. Super... Paulina Polecam (1) Polecam - to dobry ośrodek. Warto skorzystać z ich usług. Młoda Polecam! (1) Drodzy przyszli kierowcy ! Jeśli chcecie nimi zostać :) polecam Wam szkołę... Katarzyna praktyka zdana za pierwszym podejściem! (1) Jeśli ktokolwiek ma wątpliwość jaka wybrać szkołę nauki jazdy to ja z pełną... E AS (1) Polecam serdecznie wszystkim szkołę AS! Moim instruktorem była pani Iwonka... Wiktoria Kracz Polecam !! (1) Szczerze polecam wszystkim, którzy szukają dobrej szkoły. Bardzo przemiły... Patrycja Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem (1) Ośrodek szkolenia z najwyższą zdawalnoscią.. Idąc do niego byłam przekonana,... Dominika Rozczarowująco (1) Osobiście - nie polecam. Miałam wrażenie, że szkole przestało zależeć na... Rozczarowana To jest to! (1) Zgadzam się ze stwierdzeniem, że to najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w... Renata Najlepsza szkoła! (1) Do Asa trafiłam po dwóch niezdanych egzaminach praktycznych. Dzięki poleceniu... Kasia Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców!!! (1) Opinię umieszczam juz po kilku miesiącach prowadzenia własnego auta. Teoria... Monika Bardzo polecam!!! (1) OSK AS jest na prawdę świetną szkołą. Zajęcia teoretyczne z Panem Staszkiem... Magda Polecam (1) Szczerze polecam wszystkim, którzy szukają dobrej szkoły. Trafiłam do... Aga Dobra szkoła, gorszy instruktor (1) Trafiłam do Asa ponieważ każdy polecał i było mi nieco bliżej względem... J.A.