Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Dobra szkoła (1) Polecam instruktora Macieja Jakubiaka, dobrze mnie przygotował do egzaminu i... Sebastian F. Gorąco polecam!!! (1) Bardzo polecam wszystkim Akademię! Jestem zadowolona pod każdym względem -... Maryśka K. Witam!! (1) Wszystkim, zastanawiającym się nad wyborem najlepszej szoły nauki jazdy mogę... Karolina K
Witam (1) Choć egzaminu jeszcze nie udało mi się zdać, ponieważ jestem trochę za bardzo... ML Polecam! Polecam! i jeszcze raz POLECAM!!! (1) Cenię tę firmę za indywidualne podejście do każdego kursanta. Jest to... Barbara Polecam! (1) Dołączam się do pozytywnych opinii na temat APJ. Zarówno zajęcia teoretyczne... oce Michał Mankiewicz-przyszłość najlepszych polskich kierowców :D (1) Nie muszę chyba pisać, że Akademia Prawa Jazdy jest najlepsza, gdyż jest to... Justyna suuuper! (1) Moimi instruktorami byli pan marek klos oraz pan janusz wysocki. Nie dość że... Bianka K Polecam ;] (1) Akademia to najlepsza szkoła do nauki jazdy! Jestem bardzo zadowolona z... Iza Pozytywnie:D (1) Polecam wszystkim ta szkole:) tu sie wszystkiego nauczycie! Leszek Chudy -... Pawel Super! (1) Gorąco polecam tą szkołę! Egzamin zdany za pierwszym razem:) Mój instruktor... Ilona Polecam!!! :D (1) Najlepsza szkoła jazdy pod słońcem, wspaniała atmosfera, a egzamin zdany już... Ola B. Polecam (1) Miło, profesjonalnie i bezproblemowo ;) Przed podejsciem do mojego 3-go... Kasia Bartek Z. - opinia (2) Zdalem za pierwszym razem!!! i to wszystko dzieki Akademii Prawa Jazdy.... Bartek Z. Szkoła jazdy na 5+ (1) Zdecydowanie polecam Akademię Prawa Jazdy każdemu kto chce nauczyć się dobrze... Maciej S. :) (1) Bardzo polecam!!! Wczoraj zdałam egzamin za pierwszym razem! Akademia Prawa... Kasia Gorąco polecam APJ (1) Akademia Prawa Jazdy to pełen profesjonalizm, dążą do perfekcji. Przekonałem... Kryhoo !!! (1) Muszę przyznać, że Akademia Prawa Jazdy to najlepsza szkoła, na jaką mogłam... Iwona zdedydowanie polecam! (1) Mogę z czystym sumieniem polecić tą szkołę! Panuje tutaj świetna atmosfera,... Beata NAJLEPSZA !!! (1) Niedawno zdałem egzamin i to za pierwszym razem, za pewnie nie udało by mi... Patryk B.