Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Marcin - opinia (1) Polecam za instruktora pana Leszka bardzo wyluzowany i wesoły facet i do tego... Marcin SUPER SZKOŁA !!! (1) Miła atmosfera na zajęciach teoretycznych, w porządku wykładowcy i co ważne... Tomek dzięki!!! Polecam Michała Mankiewicza (1) Pełen profesjonalizm!! Świetna atmosfera!! Rewelacyjne przygotowanie do... agnieszka
Tylko AKADEMIA PRAWA JAZY!!:) (2) Witam serdecznie!Gorąco polecam ów szkołę, długo zastanawialam sie nad... Agata Łącka Jak zdać za pierwszym razem?!! (1) Pomimo, że zbierałam się do Prawa Jazdy dosyć długo, kilka dobrych lat... Maria G Najlepsi z najlepszych :) (1) Dzisiaj zdałam egzamin za pierwszym razem! Jest to głównie ogromna zasługa... Malwina Zdecydowanie polecam :D (1) Dzisiaj zdałam egzamin i to za pierwszym razem! Akademia Prawa Jazdy to... Klaudia T Zdać za pierwszym razem... (1) Skorzystałem z usług APJ i zdałem już w pierwszej próbie :) Dzięki świetnemu... Maras Każdy sie odnajdzie .. (1) .. w Akademii Prawa Jazdy! Szkoła uczy na najwyższym poziomie, instruktorzy... Magdalena Lubnau Na pewno zdasz:) (1) Polecam każdemu Akademię Prawa Jazdy, bo tu masz gwarancję swojego sukcesu... Magda G. POLECAM (1) Dzisiaj zdałem egzamin, co prawda nie za pierwszym ale za drugim, ale... Marek Tylko APJ i Michal Mankiewicz!!! (1) Dzisiaj zdalam egzamin!!! Wybralam APJ po przeczytaniu opinii na 3miasto.pl i... Asia POLECAM POLECAM POLECAM (1) Mimo, iż moja przygoda była krótka...ale jaka owocna!!!Znajomość z Akademią... Karolina G Zdałem !!!!! (1) Dzisiaj było moje drugie podejście do egzaminu i ZDAŁEM!!! Wszystkim osobom,... Sławek Winogrodzki Najlepsza szkoła i instruktor MICHAŁ MANKIEWICZ ! (1) Dzisiaj miałem egzamin o 11.45 i zdałem za PIERWSZYM RAZEM!!! Ale od... Łukasz K. z Gdynii Gorąco polecam (1) Nauka jazdy w Akademii Prawa Jazdy to była super przygoda. Począwszy od... Ania Specjaliści w swojej dziedzinie ! (1) Gorąco polecam wszystkim naukę jazdy w Akademii Prawa Jazdy w Gdyni. Szkolący... Roman Szpak Jak kurs prawa jazdy, to tylko w APJ ;-) (1) Nie będę oryginalna i jak najbardziej polecam Akademię Prawa Jazdy!!! Teoria... Monika Polecam! :) (1) Super szkoła, jedna z najlepszych w Gdyni :) Teorię przerobiłam w 2 tygodnie,... Agata Fierka Gorąco polecam (1) Szybko, sprawnie, super instruktorzy, mila atmosfera Bartosz Wojterski