Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Najlepsza szkoła!!!:) (1) Polecam wszystkim Akademie Prawa Jazdy!!! Serdeczne podziękowania dla... Natalia:) Polecam! (1) Sumiennie przygotowane wykłady, przyjaźni wykładowcy i miła atmosfera.... madzior Polecam! (1) Akademia Prawa Jazdy to naprawdę świetna szkoła, zajęcia teoretyczne były co... Marcin P
APJ rządzi ;)) (1) Hurrra!!! Zdałam za drugim razem. Dziękuję Leszku za cierpliwość i super... balbinka Asia G. Paweł R. - opinia (1) jestem bardzo zadowolony z szkolenia APJ. bardzo mili wykladowcy i cala... Paweł R. APJ ! rewelka! (1) wybrałam AJP kierując się opiniami znajomych. mój kolega polecił mi Akademię,... Beata J. Zdecydowanie TAK (1) Szkołę polecili mi znajomi jako tą w której zdaje się za pierwszym razem.... Kwiatuszek Akademia Prawa Jazdy jest MEGA (1) wybierając APJ kierowałem się opinią innych które nie ukrywam były... Mateusz Karolina - opinia (1) jestem bardzo zadowolona, ze wybralam akademie prawa jazdy. szczegolnie... Karolina TO JEST TO ! (1) Rozpoczynając od zajęć teoretycznych, które oceniam bardzo wysoko, chciałabym... Daria D. APJ Najlepsza! (1) Na kurs w Akademii Prawa Jazdy zdecydowałam się po przeczytaniu opinii na... Balbina Iwona pragnienie nie ma szans (1) Jestem w 100% zadowolona z poziomu nauczania w tej oto szkole! wielkie... Królik Bardzo polecam. APJ (1) Profesjonalne podejście , solidna szkoła , świetna obsługa , naprawdę... Tomek Polecam ;) (1) Bardzo miła obsługa w biurze, teoria prowadzona fajnie i obrazowo. Nauka... Magda MK + APJ = zdany egzamin (1) Szkołę APJ została polecona mi przez kumpelę z pracy. Muszę się przyznać... Agnieszka K-S najlepsza szkoła prawa jazdy to właśnie Akademia (1) Jeżeli ktoś zastanawia się nad wyborem szkoły prawa jazdy to bez wahania może... Asia Polecam wszystkim (1) Gorąco polecam Akademie.:) wspaniała atmosfera jaka tam panuje oraz... Kasia Szeluga POLECAM APJ (1) Swoją przygodę z „prawkiem” zaczęłam dawno temu w innej szkole.... IWONA Polecam wszystkim!!!! (1) Bardzo bardzo fajna szkoła:) Wykłady prowadzone w bardzo dobrej atmosferze.... Maciej Zakrzewski REWELACYJNA SZKOŁA!!! (1) Nie tylko instruktorzy ale również osoby z biura są niezwykle sympatyczne i... Ada