Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Tomek - opinia (1) Serdecznie polecam tę szkołę! Pierwszy kontakt z Akademią, tzn w biurze,... Tomek Najlepsza szkoła prawa jazdy !!! (1) Robiłem kurs w Akademii Prawa Jazdy i jestem 100% zadowolony ze swojego... Karollo Akademia Prawa Jazdy---na MEDAL!!! (1) Witam serdecznie osoby czytajace ten i inne komentarze. Pragnę i Ja sie... Navigator--wtejemniczeni wiedzą
Petardaaa ! (1) Moi drodzy tydzień temu dzięki wspaniałemu instruktorowi Markowi Kłos zdałam... Monika Koriat Zdecydowanie najlepsza szkoła !!!!!! (1) Wczoraj dzięki Akademii Prawa Jazdy oraz niezastąpionemu MACIEJOWI... Iza Dobra szkoła :-) (1) Wypowiadam się jako szczęśliwy posiadacz prawa jazdy:-) .Bardzo wysoki poziom... Damian marta-mistrzyni:) (1) Polecam Akademię wszystkim, którzy chcą w naprawdę miłej i ciepłej atmosferze... Marta N. Polecam !!! Kasia (1) Gorąco polecam Akademię Prawa Jazdy wszystkim zamierzającym rozpocząć... Kasia Iza - opinia (1) Jazdy prowadzone w milej atmosferze, wiele cennych uwag i rad, ktore NAPRAWDE... Iza Jestem Bradzo Zadowolony i Polecam Wszystkim (1) Zajęcia teoretyczne były dokładnie i rzetelnie prowadzone w sposób... Robert zdalem za pierwszym razem i to sie liczy ;D (1) Wszystko bylo extra :) zadnych problemow, nauka profesjonalna, na egzamin... Artur Rączka Marat - już kierowca :-) (1) Serdecznie polecam Pana Leszka Chudego. Po sześciu oblanych egzaminach... marta polecam (1) polecam, zdałam za pierwszym razem. wykłady super, jazdy też. jeździłam z... ania polecam wszystkim!!! (1) Akademia Prawa Jazdy jest najlepsza! wykłady przeprowadzone... Basia Hennig POLECAM!!!! (1) Zajęcia teoretyczne bardzo solidnie przygotowane i profesjonalnie... Monika Najlepsza Szkola Prawa Jazdy !! (1) Witam. Zdalem prawo jazdy za trzecim razem - ale to dlatego, ze mialem... Damian P. WYBIERZCIE TĘ SZKOŁĘ! (1) Wczoraj zdałam egzamin. Kursu na prawo jazdy nie robiłam w Akademii, ale... Agnieszka G. Fantastyczna szkoła (1) Polecam tę szkołę z całego serca. Po pierwsze, w biurze szkoły wspaniała... Agnieszka:)) "Akademia Prawa Jazdy" -Realnie. (1) Przez cały kurs przydzielony jest jeden instruktor, który widzi jakie robisz... Sylwia Marta - opinia (1) Na poczatek konkretna i sprawna obsluga w biurze. Kojeny +, to instruktorzy... Marta