Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

polecam (1) Gorąco polecam wszystkim Akademie prawa jazdy,super atmosfera profesjonalne... Paweł d. POLECAM GORĄCO WSZYSTKIM (1) Dzisiaj miałam swój pierwszy egzamin I OSTATNI!!! Do APJ zapisałam się... Marysia Świetna szkoła. (1) Po oblaniu 3x egzaminu w innej szkole, miałem przyjemność jeździć z panem M.... Janusz
Najlepsza szkoła w trójmieście (1) chciała bym bardzo podziękować całej załodze Akademii za super przygotowanie... Natalia Polecam!!! Zdałem za pierwszym razem! (1) Polecam w 100% . Porządne przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i... Grzegorz Trąmpczyński Polecam (1) Gorąco polecam Akademię Prawa Jazdy ;) szkoła najlepsza z... D.B. Gorąco polecam!!!!!!! (1) Pragnę dołączyć do grona zadowolonych absolwentów APJ .Dzięki wykładom... S.M. Akademia Porządnych Kierowców :-) (1) Konkretnie i porządnie ! Przygotowanie do egzaminu w Akademii Prawa Jazdy to... Dariusz Polecam. (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam właśnie do tej szkoły. Bardzo polecam... M cd... (1) Jeśli chodzi o część praktyczną...Osoba, której poświecę kolejny akapit jest... Marta Drozdowska Zdany egzamin za pierwszym razem !:) (1) Jestem bardzo zadowolony ze szkolenia, Szybko i solidnie. Szczerze polecam... Marceli M. Polecam :) (1) Szkoła w 100% warta polecenia. Zdałam na 1 razem!!! Szczególne podziękowania... Zuza INSTRUKTOR ROKU !!! - Maciej Jakubiak ! (1) Kilka dni temu zdałam egzamin!!! Jestem bardzo szczęśliwa i pewna, że... Marta za pierwszym podejściem :D (1) Otóż pragnę dołączyć się do opinii - Akademia to naprawdę najlepsza... Szczęśliwa Kierowczyni polecam bo takiej drugiej szkoły nie ma (1) pozdrawiam także Pana Marka Kłosa bo choć nie miałam okazji z nim jeździć to... Jarzębinka:) EGZAMIN - ZDANY! (1) Gdy po trzech latach przerwy probowałam "reaktywować siebi"e do prawa jazdy,... misialinka Faktycznie są najlepsi !!! (1) Hurrraaaa!!! Właśnie wróciłam z egzaminu z Gdyńskiego PORD-u - egzamin zdany... Weronika Wiktor Jodłowski - opinia (1) przyszedłem na kurs posiadając podstawową wiedzę w zakresie teoretycznym i... Wiktor Jodłowski Absolutnie polecam!!! (1) Szkoła jest świetna- obsługa przemiła (wielki ukłon w stronę pań z biura!),... Anit Ania Z. - opinia (1) Na kurs prawa jazdy chodziłam do innego ośrodka. Byłam bardzo niezadowolona.... Ania Z.