Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

kkasya - opinia (1) do APJ trafiłam po nieudanym kursie w innym OSK, dlatego wypowiem się tylko... kkasya Łukasz Babski - opinia (1) W zeszłym roku przystąpiłem do kursu w Akademii Prawa Jazdy. W tamtym okresie... Łukasz Babski Za drugim :) (1) Prawo jazdy mam już ponad miesiąć, no i co tu dużo gadać - Królowa Szos po... Agnieszka S-T
Gorąco polecam! (1) Teoria w super klimacie prowadzacy genialny! Jazdy z Panem Markiem Klosem to... Łukasz Super! (1) Dzisiaj o 9.15 przystąpiłam do egzaminu państwowego na prawo jazdy. Zdałam za... Becia :] Pochwała spokoju, czyli Pean Na Cześć Pana Marka Kłosa:) (1) Jeździłem z panem Markiem przez wakacje, dokończyłem we wrześniu; jest to... konrad kuźmicki JOANNA Z GDAŃSKA (2) Mój kurs prawa jazdy rozpoczęłam w Gdańsku Głównym.Po wyjeżdżeniu pięciu... Joanna Mudlaff Najlepsza szkoła (1) Co tu wiele mówić wszystkich zachęcam do korzystania z usług Akademii.... Łukasz Klamann Opinia na proźbę najlepszego instruktora Marka Kłosa :) (1) Prawko już mam prawie dwa miesiące, i ja również zdałam za pierwszym razem. I... Ania za pierwszym podejściem:) (1) Dzisiaj o 6.15 przystąpiłem do mojego 1 egzaminu, który zakończył się... Adam Borowski Nie zaryzykujesz-nic nie zyskujesz-wybór jest jeden-Akademia Prawa Jazdy!!! (1) Zdałam za I podejściem!!!Trochę żałuję,że tak szybko bo Akademia Prawa Jazdy... Ania Sz.. Polecam APJ (1) Chcialam serdecznie podziekowac Panu Markowi D. - najlepszy instruktor z... Kaska Gorąco polecam!!!!! (1) Gorąco polecam Akademie Prawa Jazdy!!! Szkolenie przeprowadzane jest na... Wotek P SUPER I JESZCZE RAZ SUPER!!! (1) świetni , pozytywni a przede wszystkim profesjonalni instruktorzy!!... Sara Wierzchołowska Za pierwszym podejściem ;-] (1) przez pewien czas zastanawiałem się do jakiej szkoły się udać. siostra... Łukasz O. ANETA z WEJHEROWA (1) Kurs prawa jazdy rozpoczęłam w Wejherowie,miałam dziewieciu instruktorów,gdyż... K cd. opinii, bo się nie zmieściłam;) (1) ...i na drodze i nigdy nie szczędził mi rad i uwag. Dodawał otuchy, kiedy... Basia W. Basia W. - opinia (1) Drodzy Przyszli Kierowcy! Szukanie szkoły, która bezboleśnie wykształci w... Basia W. pfff..... (1) zdalem za PIERWSZYM razem, BEZ PROBLEMU, oczywiscie dzieki szkoleniu w... Karol Bogalecki najlepsza w Gdyni (1) szukałem dobrej szkoły i znajomi polecili mi Akademię Prawa Jazdy. wszystkie... Johny