Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

klaudia gregorczyk - opinia (1) Gorąco polecam WSZYSTKIM właśnie tą szkołę jazdy. Kurs teoretyczny był... klaudia gregorczyk ZDAŁAM!!!!!! (1) Parę dni temu ZDAŁAM egzamin:-D Do APJ trafiłam z innej szkoły gdzie robiłam... Dorota Egzamin zdany za pierwszym podejściem (1) Wybrałem Akademię Prawa Jazdy, bo słyszałem, że posiada najlepszą kadrę... Dominik W.
GORĄCO POLECAM (1) Mozna było by tu dużo pisać .... Wyklady ogulnie syper prowadzone idac tam... Damian B POLECAM! (1) Z Akademią na pewno zdacie egzamin, świetne przygotowanie i konkretne... Iza K. Zdecydowanie Polecam! (1) Wszystkim chcącym zdać egzamin zdecydowanie polecam APJ! Muszę przyznać, że... Paweł Zdałam za drugim razem !!! (1) Gdy przyszłam do szkoły byłam zielona jeśli chodzi o jazdę samochodem a teraz... Graża G. pierwszy egzamin- pozytywny ;) (1) Chciałam podziękować całej ekipie z Akademii, którzy tworzą bardzo zgrany i... ta Madzia [!] BARDZO DOBRA SZKOŁA !! (1) Bardzo dobra szkoła !! Miła atmosfera, instruktorzy naprawdę znają się na... Marcin Lewandowski Zdałam za drugim razem! (1) Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły nauki jazdy. Najlepiej jest jeździć z... Angelika REWELACYJNA SZKOLA!!!!!!! (1) super szkola dzieki niej zdalem za 1 razem,rewelacyjni instruktorzy bardzo... JAREK Polecam wszytkim (1) Polecam Wszytkim Akademię Prawa Jazdy w Gdyni!!!!!!!, ponieważ pracują tam... M.R. Zdecydowanie Polecam (1) No i udało się, dzięki nauce w Akademi Prawa Jazdy!Egzamin zdany za pierwszym... Paweł ZDAŁAM!!! (1) Właśnie wróciłam z PORD-u. Egzamin stresujacy jak kazdy inny. Bardzo bałam... Karolina B. Gorąco Zachęcam ;) (1) Wszystkim ktorym zalezy na tym zeby miec prawko w kieszeni polecam goraco te... Ola Szkoła przyjazna (1) APJ jest w sumie niewielką szkołą, co pomaga kursantowi utożsamiać się z... Bartłomiej Zajk Zdałam dziś za pierwszym podejściem! (1) Jeszcze trudno mi w to uwierzyć, ale właśnie wróciłam z PORDu z pozytywnym... Kasia J. Zdecydowanie polecam:) (1) A w szczególności panią Ulę, dzięki której w końcu udało mi się zdać... Natalia K ... I JESTEŚCIE LEPSI A NAWET NAJLEPSI !!! (1) Gorąco polecam! "akademia"- instytucja gromadząca wybitnych... Ania W. polecam!!! (1) polecam!!! Ania