Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

ZDALEM ZA 1 RAZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) DZIS O 8,30 ZACZELEM TEORIE ZDALEM POZYTYWNIE I NERWÓWKA W OCZEKIWANIU NA... MAREK LIC Zdałam za pierwszym razem !! (1) W pt zdałam egzamin na prawa jazdy!!!!! (jak obiecałam tak... Aleksandra :) (1) Kurs w Akademii to sama przyjemność, już pierwszego dnia można się poczuć jak... Ola B.
Pełen profesjonalizm!!! (1) Do akademii przyszedłem z zamiarem szybkiego przejścia kursu na prawo jazdy,... Michał P. Polecam !!!!!!!!!!! (1) Przedewszystkim profesjonalna, miła obsługa. Bardzo wysoki poziom nauczania,... Marta B Podziękowania (1) Na prawde bardzo dziękuje całej Akademii Prawa Jazdy, nie wiedzialem ze... Kod Oni naprawdę są lepsi! =D (1) Właśnie wracam z egzaminu na prawo jazdy. Zdałam za pierwszym podejściem =D I... Tenjitsu Polecam ;P (1) Naprawde super szkola ;P Chodzilam od listopada w miesiac maialm zaliczona... Izabela K :) Ośrodek godny polecenia. (1) Każde nasze działanie, aby przyniosło rezultat oczekuje poświęcenia i choćby... ProVi Zdecydowanie polecam! (1) Jak wyżej - zdecydowanie polecam Akademię Prawa Jazdy :) Pełen... Piotr M. POLECAM! (1) Zdecydeowanie polecam wszystkim chcącym zostać kierowcami, miła obsługa,... Pronto Polecam!! (1) Egzamin zdany za 2 razem. Z tego co widze to Instruktor który mnie uczył już... Paweł Nauczą wszystkich, nawet "zdolnych inaczej.." ! (1) W skrócie, Akademia jest świetna! Dobre podejście, dobrzy instruktorzy, jazdy... M.Figlarska Zdane!! (1) Szczerze polecam Akademie z racji tego iz udalo mi sie zdac za pierwszym... Dariusz S. Najlepsza szkoła (1) Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Akademia Prawa Jazdy to najlepsza... Agata S. szczęście to nie fakt iż zdałam za pierwszym razem - szczęście to fakt, iż wybrałam właśnie tę szkołę! (1) Kochani myślałam, że zdać prawo jazdy przy pierwszym podejściu to cud- a... Joanna F. Akademia Prawa Jazdy. EGZAMIN ZDANY ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM! (1) Polecam Akademie Prawa Jazdy. Kurs zrobiłem bardzo szybko i sprawnie. Egzamin... Andrzej Praktyka (1) Pan Janusz najlepszy instruktor jaki tylko może być. Doskonale mnie... FakinLuzeer szkoła godna polecenia!! (1) Jeśli zależy Ci na szybkim i sprawnym skończeniu kursu w renomowanej szkole... Zadowolony absolwent Super! (1) Naprawdę mogę polecić wszystkim APJ. Miła atmosfera , dobrze prowadzona... Jakub C.