Banino
tuchomska (3) Ja rozumiem że każdy się spieszy ale jak pojedziesz 30 na godzinę to... tomi Domek Banino- wady? (40) Razem z żoną zastanawiamy się nad kupnem szeregowca w Baninie (Kryształowa).... Praca wykończenia wnętrz (10) Przyjmę do pracy szpachlarzy, malarzy, kafelkarzy. Praca na terenie Banina i... user_138202715668
Czy ktoś zna jakiś fachowców do wykoczenia z Żukowa (5) Szukam do wykoczenia domu , którzy dobrze by wykonali swoją pracę,a nie... Lila Drogówka Rolnicza Autostrada (7) Panowie w białych czapkach pojawili się na rolniczej, te mapy zagrożeń... anonim Zbiornik (7) Wiadomo cos nowego w sprawie zbiornika retencyjnego ? Jajka wiejskie (1) Sprzedam jajka wiejskie 80gr szt.z dowozem do domu. Zainteresowanych proszę... zaklad kamieniarki - Ręmbiechowo (7) dzien dobry, mam pytanie dotyczace najblizszego zakladu kamieniarskiego,... Piotrek kominek (9) Zlecę wykonanie kominka z rozprowadzeniem ciepła( nawiewami). Znacie może... xyz Zlecę malowanie domu w Baninie (3) Dzień dobry poszukuje kogoś do malowania domu i drobnych prac naprawczych na... maciek Gmina żukowo a sprawa Banino (17) Droga "Gmino " żukowo czy to wszystko na co was stać w tym roku jeżeli chodzi... lokator Jezioro (22) Witam. Czy znają Państwo jezioro w okolicy z pomostem? Szukam miejsca do... Halina Poszukiwana niania do 2,5 letniej dziewczynki (1) Witam poszukuję niani dla córeczki na cały etat. Opieka tylko u nas w domu,... Gość woda znowu nie ma (10) jak milo przywitac piateczek na urlopie..znowu nie mam wody .. maxx hydrozagadka (3) gdzie jest woda,1 dzień nie pada,a już jej brak.a idą dni bez deszczu... pikolo colo del antoniano KMZB (26) Krajowa Mapa Zagrożeń Bezpieczeństwa, zgłaszajmy problemy które nas... anonim Podlewanie (5) Hej!:-) Czy podlewacie ogródki na całą kitę? Tym razem na złość pogodzie...:-) Alarm samochodu (7) Ktoś wie czyj alarm tak wyje ciagle? Ileż można? Anna Deweloper Humbaka (7) Czy ktoś z Was ma jakieś opinie na temat Dewelopera HUMBAKA - budował domy na... JoeMonster Parkowanie centrum feniks (51) Kolejny raz proszę o prawidłowe parkowanie kolo centrum feniks na osiedlu... Kaszub