Banino
głośno na Jasia i malgosi (11) czy już możecie się uspokoić,3 dni imprezowania.wiem,podejść i zwrócić... adam Parking pkm Gd. Rębiechowo (2) Od czwartku nic się nie dzieje na budowie parkingu przy PKM Gd. Rębiechowo.... alla Stolarz (5) Polecicie jakiegoś stolarza w Baninie w rozsądnej cenie ktory wykonuje meble... Gk
Schody drewniane (2) Czy możecie polecić jakąś firmę bądź stolarza który zaprojektuje i wykona mi... Xxx Tablica (6) Witam, czy ktoś znalazł tablice rej GKA? K. mieszkanie banino (16) Szukam mieszkania do wynajęcia w Baninie od sierpnia na rok. Jest nas trzy... Viktor Zaginela kotka Cornish Rex (1) Rębiechowo W dniu 15.07.2017 w nocy zaginęła kotka rasy Cornish Rex, biała z... Aleksandr Rów na drodze na Saturna (47) Jakiś inteligent wykopał po szerokości drogi na ulicy Saturna rów. Debil bez... bakterie w wodzie (11) Czy inni też mają problemy żołądkowe? Znowu woda skażona Pediatra Banino weekend (3) Czy w okolicy jest jakis lekarz pediatra? Ania prosze o rade - obiad rodzinny (13) witajcie, mam na imie Agata, mieszkam tu od niedawna, jestem dodatkowo z... agata Drogeria Jasmin szuka klientki (18) Szukamy klientki, która dzisiaj przez 12 tą dokonywała u nas zakupów min.... Jasmin brak wody- lazurowa (11) niestety, znuw brak tom Potrzeba informatyka najlepiej dobrego z Banina:) (3) Potrzebuje informatyka do zainstalowania dysku ssd w laptopie i... rn Nie będzie śledztwa w sprawie braku wody (13) Kaszub kaszuba nie ruszy :-)... JasiuP Mechanik Grzegorz (9) Panie Grzegorzu będę wdzięczny by Pan oraz Pana małżonka ograniczyli prędkość... brak gazu na jodlowej (4) Czemu nie ma znów dziś gazu.A jutro też ma nie byc abc do debila jeżdzącego kładem po Pszennej (17) Nie jesteś królem wiejskich dróg, przestań kurzyć i wolniej jedz.!... Wypożyczenie glebogryzarki (17) Witam forumowiczów Czy ktoś w Was miał okazję wypożyczyć glebogryzarkę i... baniniak Dym nad Baninem. (9) Ktoś coś wie, co się stało? bb